Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 25. 5. 2022
9:51
Facebook sľúbil pomoc Slovensku, tvrdí Eduard Heger. Premiér dohodol silnejšiu spoluprácu pri znižovaní dezinformácií.Facebook sľúbil pomoc Slovensku, tvrdí Eduard Heger. Premiér dohodol silnejšiu spoluprácu pri znižovaní dezinformácií.
8:13
George Soros: Putina treba poraziť čím skôr. Boje na Ukrajine môžu byť začiatkom tretej svetovej vojny.George Soros: Putina treba poraziť čím skôr. Boje na Ukrajine môžu byť začiatkom tretej svetovej vojny.
Utorok 24. 5. 2022
19:43
Nemecko objednalo 40 000 dávok vakcíny proti opičím kiahňam. O ich použití ministerstvo zdravotníctva zatiaľ nerozhodlo.Nemecko objednalo 40 000 dávok vakcíny proti opičím kiahňam. O ich použití ministerstvo zdravotníctva zatiaľ nerozhodlo.
17:43
MS 2022 v hokeji: Slovensko v boji o štvrťfinále zvalcovalo Dánsko. Či nás v jeho úvode čakajú Švédi alebo Fíni, sa rozhodne večer.MS 2022 v hokeji: Slovensko v boji o štvrťfinále zvalcovalo Dánsko. Či nás v jeho úvode čakajú Švédi alebo Fíni, sa rozhodne večer.