Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 18. 7. 2022
13:56
13:12
The Weeknd, dcéra Johnnyho Deppa a režisér Euphorie odhalili nový seriál od HBO. The Idol bude plný sexu, drog a ukáže nástrahy showbiznisuThe Weeknd, dcéra Johnnyho Deppa a režisér Euphorie odhalili nový seriál od HBO. The Idol bude plný sexu, drog a ukáže nástrahy showbiznisu
12:44
Bezpečnostný manažér Slovana díloval desiatky kíl kokaínu. Futbalový klub reagoval okamžitou výpoveďou.
11:06
Slovenská polícia sa vysmiala fejkovému ruskému McDonald's: Rusi milujú plesnivé hamburgery s hmyzom v omáčke zo skazeného Západu.Slovenská polícia sa vysmiala fejkovému ruskému McDonald's: Rusi milujú plesnivé hamburgery s hmyzom v omáčke zo skazeného Západu.
9:27
Keanu Reeves by si chcel o pár rokov zahrať Batmana. Teraz ho síce má Pattinson, ale vždy to bol môj sen, skonštatoval.Keanu Reeves by si chcel o pár rokov zahrať Batmana. Teraz ho síce má Pattinson, ale vždy to bol môj sen, skonštatoval.
8:31
VIDEO: Johnny Depp sa v Prahe stretol so svojou právničkou Camille Vasquezovou. Počas súdu s Heard sa špekulovalo, že spolu randia.VIDEO: Johnny Depp sa v Prahe stretol so svojou právničkou Camille Vasquezovou. Počas súdu s Heard sa špekulovalo, že spolu randia.
Nedeľa 17. 7. 2022
16:38
14:25
Sulík aj po stretnutí s Hegerom trvá na svojich podmienkach. Ak Matovič zostane vo vláde, SaS ju opúšťa.Sulík aj po stretnutí s Hegerom trvá na svojich podmienkach. Ak Matovič zostane vo vláde, SaS ju opúšťa.
12:54
Policajti pri razii zhabali tvrdé drogy a 300 000 eur. Medzi obvinenými je aj vysokopostavený manažér Slovana.Policajti pri razii zhabali tvrdé drogy a 300 000 eur. Medzi obvinenými je aj vysokopostavený manažér Slovana.