Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 1. 9. 2022
17:51
Igor Matovič: Neodstúpim, kým SaS nesplní našich 10 požiadaviek. Sulíkovci však pred jeho odchodom odmietajú rokovať.Igor Matovič: Neodstúpim, kým SaS nesplní našich 10 požiadaviek. Sulíkovci však pred jeho odchodom odmietajú rokovať.
17:08
Ľudia sa z rečí nenajedia, treba konať. Romana Tabák vysvetľuje, prečo vstúpila do klubu Sme rodina.Ľudia sa z rečí nenajedia, treba konať. Romana Tabák vysvetľuje, prečo vstúpila do klubu Sme rodina.
15:38
Demisia Richarda Sulíka je trucpodnik. Od zodpovednosti má ďaleko, tvrdí Eduard Heger.
14:49
Macko Puf: Krv a med prichádza, aby ti zničil detstvo. V novom traileri vraždí polonahých tínedžerov vo vírivke.Macko Puf: Krv a med prichádza, aby ti zničil detstvo. V novom traileri vraždí polonahých tínedžerov vo vírivke.
13:54
J. K. Rowlingová je opäť pod paľbou kritiky. V najnovšej knihe údajne obhajuje svoje transfóbne názory.
13:01
Robert Fico požiadal o potlesk pre Mečiara a Gašparoviča. Miroslav Kollár na protest opustil sálu.Robert Fico požiadal o potlesk pre Mečiara a Gašparoviča. Miroslav Kollár na protest opustil sálu.
11:33
Otca českej tenistky kritizujú za to, že ju potľapkal po zadku. Bola to spontánna reakcia, u nás by to nik neriešil, tvrdí Bejlek.Otca českej tenistky kritizujú za to, že ju potľapkal po zadku. Bola to spontánna reakcia, u nás by to nik neriešil, tvrdí Bejlek.
Streda 31. 8. 2022
21:54
Experti varujú: Hladiny svetových morí rekordne stúpajú. Tento rok dosiahli nové maximum desiaty raz po sebe.
20:54
FOTO: V Španielsku sa tisíce ľudí ohadzovali 150 tonami paradajok. Slávna La Tomatina sa znovu uskutočnila po covidovej pauze.FOTO: V Španielsku sa tisíce ľudí ohadzovali 150 tonami paradajok. Slávna La Tomatina sa znovu uskutočnila po covidovej pauze.
18:27