Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 24. 8. 2022
10:28
Zhabanú superjachtu ruského oligarchu dali do dražby. Na palube nájdeš wellness, heliport či 3D kino.
8:30
Ukrajina si pripomína Deň nezávislosti od ZSSR. Zelenskyj sa obáva intenzívnejších útokov Ruska, sľubuje „silnú odpoveď“.Ukrajina si pripomína Deň nezávislosti od ZSSR. Zelenskyj sa obáva intenzívnejších útokov Ruska, sľubuje „silnú odpoveď“.
7:38
VIDEO: Takto sa potopila superjachta pri talianskom pobreží. Všetkých členov posádky sa podarilo zachrániť.VIDEO: Takto sa potopila superjachta pri talianskom pobreží. Všetkých členov posádky sa podarilo zachrániť.
Utorok 23. 8. 2022
19:58
Fínska premiérka rieši ďalší „škandál“. Influencerky hore bez sa bozkávali na párty v jej oficiálnom sídle.Fínska premiérka rieši ďalší „škandál“. Influencerky hore bez sa bozkávali na párty v jej oficiálnom sídle.
18:26
Psy plačú od šťastia, keď po dlhšom čase vidia svojho pána. Nová štúdia skúmala vplyv „hormónu lásky“.Psy plačú od šťastia, keď po dlhšom čase vidia svojho pána. Nová štúdia skúmala vplyv „hormónu lásky“.
17:34
Instagram chystá novú výraznú funkciu. Napodobňuje pritom sociálnu sieť BeReal.
16:41
15:55