Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 15. 9. 2019
12:03
NASA vydáva remix na skladbu Ariany Grande. Cieľom je prilákať ženy na vesmírnu misiu.
11:15
V dome policajta našli zarámovanú prihlášku do Kukluxklanu, okamžite ho prepustili.„Viac ako 20 rokov mohol pokojne väzniť ľudí inej farby pleti kvôli falošným obvineniam,“ tvrdí jeden z občanov.
10:31
Oktagon 14 priniesol do Bratislavy úchvatnú šou plnú prekvapení, skvelých výkonov a tvrdých zakončení. Boli sme pri tom
9:46
Zakrvavený Tyson Fury si odnáša ďalšiu cennú výhru. Zdolal doteraz neporazeného Wallina.
9:13
Ryanair ohlásil výpadok systému. V Európe meškali lety aj niekoľko hodín a cestujúci sedeli na asfalte. Niektoré lietadlá dokonca odleteli bez toho, aby nastúpili všetci pasažieri.Ryanair ohlásil výpadok systému. V Európe meškali lety aj niekoľko hodín a cestujúci sedeli na asfalte. Niektoré lietadlá dokonca odleteli bez toho, aby nastúpili všetci pasažieri.
Sobota 14. 9. 2019
21:06
Ruská plávajúca jadrová elektráreň, prezývaná aj Černobyľ na vode, dorazila do svojej trvalej základne. Ohľadom jej chodu však vyjadril obavy aj Greenpeace, vraj môže výrazne znečistiť Arktídu.Ruská plávajúca jadrová elektráreň, prezývaná aj Černobyľ na vode, dorazila do svojej trvalej základne. Ohľadom jej chodu však vyjadril obavy aj Greenpeace, vraj môže výrazne znečistiť Arktídu.
20:41
Z rodného domu Winstona Churchilla ukradli zlatý záchod v hodnote 1,1 milióna €. Doposiaľ všetky informácie nasvedčujú tomu, že toaletu ukradol 66-ročný dôchodca.
19:44
Andrea Verešová omylom pridala na Instagram svoju nahú fotku. Prsia v odraze voňavky musela vymazať. „Za svoje telo sa nehanbím,“ komentuje nehodu modelka.
17:52
Slovákom posielajú nahé fotky a potom ich vydierajú. Na sociálnych sieťach vyčíňa ženská organizovaná skupina. Od nič netušiacich mužov vymáhajú peniaze vo výške aj 3 000 eur.Slovákom posielajú nahé fotky a potom ich vydierajú. Na sociálnych sieťach vyčíňa ženská organizovaná skupina. Od nič netušiacich mužov vymáhajú peniaze vo výške aj 3 000 eur.
17:41
Konflikt v hre skončil smrťou. Gamera odsúdili za spoluúčasť na swattingu, počas ktorého zomrel nevinný človek. Odsedí si 15 mesiacov a má dvojročný zákaz hrať počítačové hry.
16:08
Tekashimu údajne smrť nehrozí, sedí s ďalšími udavačmi. Jeho rodina sa bojí likvidácie, na súde sa neukáže.
15:25
Skoro 40 % Američanov trpí nebezpečnou nadváhou. Situácia sa zhoršuje, obéznych ľudí je čoraz viac, tvrdí odborník.
13:22
Daniel Radcliffe má zbrane chirurgicky pripevnené na ruky, v gladiátorskej hre bude bojovať o život
12:59
Počas nočných bitiek na Obchodnej ulici zasahovala polícia aj záchranka. Zadržali 18-ročného Čecha a do viacerých fyzických potýčiek sa zapojilo desať ľudí.
12:55
Steve-O priznal, na akých drogách bol závislý. Miloval kokaín aj Xanax, hovorí o halucináciách na ketamíne.