Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 17. 8. 2019
11:40
V dnešných tipoch ti okrem veľkolepej Tróje s Bradom Pittom odporučíme aj výborný dokument z dielne HBO či jedno majstrovské dielo zo susedného Maďarska.
11:32
Slovenská firma údajne zakázala zamestnancom pohlavný styk. Všetky ostatné sexuálne praktiky sú však údajne povolené. Vedenie sa týmto chce vyhnúť nadbytočnej gravidite svojich zamestnankýň.Slovenská firma údajne zakázala zamestnancom pohlavný styk. Všetky ostatné sexuálne praktiky sú však údajne povolené. Vedenie sa týmto chce vyhnúť nadbytočnej gravidite svojich zamestnankýň.
10:51
Scenárista Endgame prezradil, že Iron Man mal pôvodne získať Tesseract na Asgarde. Taktiež vieme, prečo chceli Avengeri cestovať až do roku 2988 pred Kristom.
9:42
Solárna cesta budúcnosti zlyhala na plnej čiare. Zničili ju autá, búrky aj popadané lístie.
Piatok 16. 8. 2019
21:38
21:16
18:49
Grónsko nie je na predaj, Trump sa zbláznil. Dáni tvrdo nakladajú americkému prezidentovi
17:59
Miley Cyrus sa lúči s manželom v novej skladbe: Bol to raj, ale je čas ísť, lieky ani alkohol nepotrebujem
16:52
Režiséri Avengers: Endgame prezradili, prečo bol Black Panther prvým hrdinom, ktorý sa cez portál vrátil na pomoc Avengerom v súboji s Thanosom.
16:42
Slovák uradol elektronické kolobežky, hrozia mu až 3 roky vo väzení. 43-ročnému Michalovi z Bratislavy už bolo vznesené obvinenie z trestného činu krádeže.
14:33
Omilostený vrah Kajínek pózuje na Instagrame so samopalom, pištoľou za trenkami a odstreľovacou puškou.
14:27
Drake zosmiešnil The Beatles novým tetovaním. Oficiálne má viac hitov ako legendárna skupina, a tak sa nechal zvečniť na cover albumu Abbey Road ako prvý v zástupe.Drake zosmiešnil The Beatles novým tetovaním. Oficiálne má viac hitov ako legendárna skupina, a tak sa nechal zvečniť na cover albumu Abbey Road ako prvý v zástupe.
14:11
12:53
Západ slnka, dobré jedlo a množtvo inšpiratívnych Slovákov pohromade. Ďalšia Startup Grind Summer Party je už za dverami.
12:09
Joaquin Phoenix založil Jokerov smiech na pacientoch s patologickou chorobou. „Sledoval som videá ľudí trpiacich patologickým smiechom, a teda neurologickou poruchou, ktorá u jedincov spôsobuje nekontrolovateľný smiech,“ povedal.
12:06
Viac ako 5 rokov vo väzení čaká Tekashiho pravú ruku, ktorú raper udal, aby si skrátil cestu na slobodu.