Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 8. 11. 2019
13:04
Mužovi sa do ucha nasťahovali šváby. Zrejme pre to, že pravidelne jedával v posteli.
12:34
Web DxOmark otestoval fotoaparáty v novom iPhone 11 Pro. Ako dopadol v porovnaní s Huaweiom Mate 30 Pro alebo Samsungom Galaxy Note 10+?
11:08
Do vesmíru poputovali fľaše vína, astronauti sa ale opíjať nebudú. Chcú zistiť, ako rýchlo bude alkohol starnúť.
10:20
Slovák dostal pokutu za nerozvážne správanie na Instagrame. Za jazdy si odfotil pokutové bločky a označil profil polície.Slovák dostal pokutu za nerozvážne správanie na Instagrame. Za jazdy si odfotil pokutové bločky a označil profil polície.
8:32
Čína si posvieti na hráčov PC hier do 18 rokov. Vláda im cez týždeň povolí iba 90 minút takejto zábavy, cez víkend maximálne 3 hodiny. Od 10-tej večer zas bude platiť večierka.
7:49
Aj včela môže byť influencerka. Túto sleduje viac ako 100-tisíc ľudí, vplyv využíva na zvyšovanie povedomia ochrane hmyzu.Aj včela môže byť influencerka. Túto sleduje viac ako 100-tisíc ľudí, vplyv využíva na zvyšovanie povedomia ochrane hmyzu.
7:17
Si jedináčik? Podľa vedcov máš väčšiu šancu na obezitu než deti so súrodencami, dôvodom je vraj výchova od rodičov
6:28
Fotograf natrafil na zvláštne ľadové vajíčka vo Fínsku. Nezvyčajný pohľad sa naskytne len málokomu.Fotograf natrafil na zvláštne ľadové vajíčka vo Fínsku. Nezvyčajný pohľad sa naskytne len málokomu.
Štvrtok 7. 11. 2019
22:14
13-ročný chlapec je obvinený z dvoch vrážd a ozbrojenej lúpeže: Ušiel po pojednávaní, napokon ho na políciu priviedla rodina
20:45
24-ročný žeriavnik Vláďa trávi každý deň v takmer 150-metrovej výške na najvyššom žeriave na Slovensku a aj v Česku. Stavia novú autobusovú stanicu v Bratislave, vrátane výškovej budovy a svoje zamestnanie by za nič nevymenil.Keďže je žeriavnikov je málo, jeho výplatná páska vôbec nevyzerá zle a každý deň v kabíne je novým dobrodružstvom.