Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 29. 5. 2020
19:29
17:44
PlayStation 5 bude odhalené už 4. júna! Dočkáme sa odhalenia Horizon 2, God of War 2 či Spider-Man 2?PlayStation 5 bude odhalené už 4. júna! Dočkáme sa odhalenia Horizon 2, God of War 2 či Spider-Man 2?
17:16
Odstúp, Matovič! Premiér sa dobre zabáva na transparente, ktorý mu pripisuje vinu za Covid-19 aj 5G.Odstúp, Matovič! Premiér sa dobre zabáva na transparente, ktorý mu pripisuje vinu za Covid-19 aj 5G.
16:26
Policajti už chodia po domoch kontrolovať, či dodržiavaš karanténu. Našli aj prvého repatrianta, ktorý ju porušil.Policajti už chodia po domoch kontrolovať, či dodržiavaš karanténu. Našli aj prvého repatrianta, ktorý ju porušil.
15:22
14:55
Sonic the Hedgehog dostane pokračovanie! Štúdio Paramount už pracuje na ďalšej časti obľúbeného rodinného filmu.Sonic the Hedgehog dostane pokračovanie! Štúdio Paramount už pracuje na ďalšej časti obľúbeného rodinného filmu.
14:14
Vo verejnoprávnej RTVS pokračujú problémy, riaditeľ Rezník odvolal viacerých ľudí zo spravodajstva.Vo verejnoprávnej RTVS pokračujú problémy, riaditeľ Rezník odvolal viacerých ľudí zo spravodajstva.
13:40
Ricky Gervais chystá pre Netflix ďalší vlastný projekt. Vysvetlil aj, ako prešli nadávky do vysielania Zlatého glóbusu.Ricky Gervais chystá pre Netflix ďalší vlastný projekt. Vysvetlil aj, ako prešli nadávky do vysielania Zlatého glóbusu.
12:56
Polícia v Minneapolise zatkla celý štáb CNN. Kamery naďalej bežali v živom vysielaní.Polícia v Minneapolise zatkla celý štáb CNN. Kamery naďalej bežali v živom vysielaní.
11:47
Lady Gaga má nový album, Chromatica obsahuje 16 piesní. Je tam aj duet s Arianou Grande či Eltonom Johnom.Lady Gaga má nový album, Chromatica obsahuje 16 piesní. Je tam aj duet s Arianou Grande či Eltonom Johnom.
8:34
Severná Kórea má vlastnú influencerku na YouTube, mladá žena má zrejme šíriť najmä propagandu.Severná Kórea má vlastnú influencerku na YouTube, mladá žena má zrejme šíriť najmä propagandu.
7:45
Transrodová modelka čaká s partnerom dieťa. Esteban je v 8. mesiaci tehotenstva.Transrodová modelka čaká s partnerom dieťa. Esteban je v 8. mesiaci tehotenstva.
Štvrtok 28. 5. 2020
22:14