Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 10. 8. 2020
18:36
15:09
Toto je FIFA 21. Milióny hráčov od kúpy nového ročníku pravdepodobne neodradí ani minimum inovácií či škaredý obal hry.Toto je FIFA 21. Milióny hráčov od kúpy nového ročníku pravdepodobne neodradí ani minimum inovácií či škaredý obal hry.
11:34
Toto je najdrahšia maska proti koronavírusu na svete. Zdobí ju 3600 diamantov a biele zlato.Toto je najdrahšia maska proti koronavírusu na svete. Zdobí ju 3600 diamantov a biele zlato.
8:02
V Bielorusku vypukli po voľbách nepokoje. Diktátor Lukašenko povolal armádu a obmedzil internet.V Bielorusku vypukli po voľbách nepokoje. Diktátor Lukašenko povolal armádu a obmedzil internet.
6:52
Bill Gates označil americké testy na koronavírus za odpad. Výsledky často prichádzajú aj za týždeň od odberu.
Nedeľa 9. 8. 2020
20:23
Kanada prišla o svoju najväčšiu ľadovú plochu. Unikátny ľadovec sa pre zmenu klímy rozlomil na polovicu.Kanada prišla o svoju najväčšiu ľadovú plochu. Unikátny ľadovec sa pre zmenu klímy rozlomil na polovicu.