Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 28. 9. 2020
10:06
Na Slovensku pribudlo 265 nových pozitívnych prípadov koronavírusu. V nedeľu urobili laboratóriá menej ako 2 000 testov.
9:09
Igor Bukovský chce žalovať Matoviča za to, že ho premiér nazval bláznom. Podnikne právne kroky za osočovanie a ignorovanie ústavy.Igor Bukovský chce žalovať Matoviča za to, že ho premiér nazval bláznom. Podnikne právne kroky za osočovanie a ignorovanie ústavy.
7:35
Netflix chystá film na základe hry Resident Evil. Trailer ťa prekvapí, všetko vyzerá ako jedna dlhá cutscéna bez živých hercov.Netflix chystá film na základe hry Resident Evil. Trailer ťa prekvapí, všetko vyzerá ako jedna dlhá cutscéna bez živých hercov.
Nedeľa 27. 9. 2020
20:15
Je to tu trochu ako v surrealistickom sci-fi filme. Jediné čo sa tesne popoludní v horúci septembrový deň hýbe, je špinavá hnedá masa vytekajúca z výpustu malej, zvetranej betónovej hrádze. Čas aj život tu dávno zastal. Posledným jeho prejavom je prúd vylúhovaných, spenených jedov, ktoré pomaly a nepretržite napĺňajú prameň Kyjovského potoka. Boli sme sa pozrieť v trojuholníku smrti na východe Slovenska.
19:35
Aj keď bol inteligentný a ovládal niekoľko jazykov, musel sa pre efekt správať ako zviera. Štekal, vrčal či žul kosti. I keď mu ľudia ohmatávali jeho ochlpenie, správal sa k ním naďalej zdvorilo. Aj taký bol Fedor Jeftichew, ktorý trpel syndrómom vlkolaka.
15:34
Preteky Formuly 2 opäť poznačila ťažká nehoda, pilot mohol uhorieť priamo v aute.Preteky Formuly 2 opäť poznačila ťažká nehoda, pilot mohol uhorieť priamo v aute.
14:46
Bieloruskí hackeri sa nabúrali do vysielania televízie, pustili zábery mlátenia demonštrantov.Bieloruskí hackeri sa nabúrali do vysielania televízie, pustili zábery mlátenia demonštrantov.
12:29
11:37
Influencerka sa živí fotkami svojich nôh. Ročne si dokáže zarobiť aj 50 000 €.Influencerka sa živí fotkami svojich nôh. Ročne si dokáže zarobiť aj 50 000 €.
10:50
Zrušte akékoľvek rodinné oslavy a svadby, píše premiér Matovič, ktorý ich môže zakázať, na svojom Facebooku.Zrušte akékoľvek rodinné oslavy a svadby, píše premiér Matovič, ktorý ich môže zakázať, na svojom Facebooku.