Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 4. 11. 2020
9:00
Testovanie na hraniciach so Slovenskom nebude zdarma. Štát však preplatí antigénové testy z odberových miest v okresoch.Testovanie na hraniciach so Slovenskom nebude zdarma. Štát však preplatí antigénové testy z odberových miest v okresoch.
8:03
Celoplošné testovanie v Česku zrejme nebude. Odrádza ich nepresnosť antigénových testov.Celoplošné testovanie v Česku zrejme nebude. Odrádza ich nepresnosť antigénových testov.
7:44
Cardi B oficiálne zrušila rozvodové konanie s Offsetom. Názor zmenila na narodenovej párty, po ktorej nechtiac ukázala svetu prsia.Cardi B oficiálne zrušila rozvodové konanie s Offsetom. Názor zmenila na narodenovej párty, po ktorej nechtiac ukázala svetu prsia.
Utorok 3. 11. 2020
23:25
Muž si dal za 400 dolárov pripevniť na svoje zuby kly. Milovníka telesných modifikácií zdobia desiatky tetovaní a piercingov.Muž si dal za 400 dolárov pripevniť na svoje zuby kly. Milovníka telesných modifikácií zdobia desiatky tetovaní a piercingov.
21:44
Gucci predáva roztrhané pančuchy za 160 €. Internet sa značke vysmial, aj napriek tomu ich okamžite vypredali.Gucci predáva roztrhané pančuchy za 160 €. Internet sa značke vysmial, aj napriek tomu ich okamžite vypredali.
20:52
Horor Sirota (Orphan) bude mať pokračovanie. Vráti sa aj hlavná postava Esther.Horor Sirota (Orphan) bude mať pokračovanie. Vráti sa aj hlavná postava Esther.