Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 10. 11. 2020
7:15
Bol pri založení Slovenskej republiky, teraz prezidentke vracia vyznamenanie. 81-ročný bývalý politik uveril hoaxom o čipovaní.Bol pri založení Slovenskej republiky, teraz prezidentke vracia vyznamenanie. 81-ročný bývalý politik uveril hoaxom o čipovaní.
Pondelok 9. 11. 2020
20:41
Aless, Dominika Mirgová a Sharlota sa spojili na ženskej hymne: Všetky sme top, dávame blok tým, čo nám neveria.Aless, Dominika Mirgová a Sharlota sa spojili na ženskej hymne: Všetky sme top, dávame blok tým, čo nám neveria.
19:15
Predstaviteľ Michaela Scofielda odmieta hrať heterosexuálne postavy. Novú sériu Prison Break tak už asi nikdy neuvidíme.Predstaviteľ Michaela Scofielda odmieta hrať heterosexuálne postavy. Novú sériu Prison Break tak už asi nikdy neuvidíme.
13:30
Passat a Superb sa budú vyrábať na Slovensku. Volkswagen potvrdil miliardovú investíciu pre Bratislavu.Passat a Superb sa budú vyrábať na Slovensku. Volkswagen potvrdil miliardovú investíciu pre Bratislavu.
13:03
Pľúcnu ventiláciu v Česku potrebujú aj mladí ľudia. Nemajú žiadne pridružené choroby, len miernu nadváhu.Pľúcnu ventiláciu v Česku potrebujú aj mladí ľudia. Nemajú žiadne pridružené choroby, len miernu nadváhu.
12:15
Nie je spravodlivosť v tom, kto má a nemá peniaze. Momo sa vozí Bratislavou a rapuje o peniazoch aj pozičných hrách.Nie je spravodlivosť v tom, kto má a nemá peniaze. Momo sa vozí Bratislavou a rapuje o peniazoch aj pozičných hrách.