Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 7. 12. 2020
21:15
20:15
S koronavírusom už bojujú aj manželia Vinczeoví: Zatiaľ čo Adela má ľahký priebeh, Viktor vírus znáša ťažšie.S koronavírusom už bojujú aj manželia Vinczeoví: Zatiaľ čo Adela má ľahký priebeh, Viktor vírus znáša ťažšie.
14:15
V Košiciach majitelia otvoria viac ako 40 reštaurácií. Vzbúrili sa proti opatreniam vlády kvôli koronavírusu.V Košiciach majitelia otvoria viac ako 40 reštaurácií. Vzbúrili sa proti opatreniam vlády kvôli koronavírusu.
13:43
12:16
Krajčí: Vianočný lockdown je jednou z možností, ktorú bude musieť Slovensko akceptovať. Rozhodnutie či má byť pred alebo po sviatkoch zatiaľ nepadlo.Krajčí: Vianočný lockdown je jednou z možností, ktorú bude musieť Slovensko akceptovať. Rozhodnutie či má byť pred alebo po sviatkoch zatiaľ nepadlo.
11:47
Floyd Mayweather sa pobije s youtuberom Loganom Paulom. Neporazená legenda chce zarobiť za pár minút v ringu milióny.Floyd Mayweather sa pobije s youtuberom Loganom Paulom. Neporazená legenda chce zarobiť za pár minút v ringu milióny.
10:02
Na Slovensku si Covid-19 vyžiadal už vyše 1 000 obetí. Dnes pribudlo 552 nových pozitívnychNa Slovensku si Covid-19 vyžiadal už vyše 1 000 obetí. Dnes pribudlo 552 nových pozitívnych