Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 29. 11. 2020
10:43
Tajomná letuška vraj ponúka sex na palube medzi letmi. Obnažené fotky prinútili British Airways začať vyšetrovanie.Tajomná letuška vraj ponúka sex na palube medzi letmi. Obnažené fotky prinútili British Airways začať vyšetrovanie.
9:23
Na proteste proti lockdownu v Londýne zatkli vyše 60 osôb. Keď polícia dav rozohnala, začali byť agresívniNa proteste proti lockdownu v Londýne zatkli vyše 60 osôb. Keď polícia dav rozohnala, začali byť agresívni
7:23
Sobota 28. 11. 2020
20:45
„Dievčatá ľudia často odrádzajú od vecí, ktoré predtým nikdy iná žena neurobila. Vždy im hovorím nebojte sa, ja som tu. Pozrite sa na mňa, robím veľa takých vecí, o ktorých by ste si pomysleli, že ich nikdy nebudete môcť robiť.“ Inšpiratívna päťdesiatnička má za sebou bohatú kariéru a pred sebou historický míľnik v rámci vesmírneho cestovania. Jeanette Eppsová je americká letecká inžinierka a astronautka NASA. Budúci rok sa stane prvou černoškou vôbec, ktorá bude slúžiť na Medzinárodnej vesmírnej stanici.
19:10
V Európe začnú predávať kúzelnícke metly. „Poletíš“ na nich rýchlosťou až 35km/h.V Európe začnú predávať kúzelnícke metly. „Poletíš“ na nich rýchlosťou až 35km/h.
11:57
Hlas si zvolil vedenie. Šéfovať strane bude Pellegrini, podpredsedami sú Erik Tomáš, Denisa Saková a Richard Raši.Hlas si zvolil vedenie. Šéfovať strane bude Pellegrini, podpredsedami sú Erik Tomáš, Denisa Saková a Richard Raši.