Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 21. 1. 2021
11:48
V Bratislave pribudne 50 mobilných odberných miest: Otestovať sa budeš môcť pred autobusom, trolejbusom alebo električkouV Bratislave pribudne 50 mobilných odberných miest: Otestovať sa budeš môcť pred autobusom, trolejbusom alebo električkou
10:53
Bratislava zaznamenala nové ohnisko nákazy: Koronavírus sa šíri medzi ľuďmi bez domova.
10:06
Tisíce pozitívnych z PCR a AG testov a 64 ďalších úmrtí. Štatistiky koronavírusu za stredu nie sú pozitívne.
9:26
OLED televízory konečne za priaznivú cenu. LG A1 je nový rad, ktorý má byť dostupný pre každú domácnosťOLED televízory konečne za priaznivú cenu. LG A1 je nový rad, ktorý má byť dostupný pre každú domácnosť
8:52
Conor McGregor vyzval tenistov, aby nefňukali kvôli karanténe: Ľudia nemôžu chodiť do práce a vy sa sťažujete na trochu izolácie?Conor McGregor vyzval tenistov, aby nefňukali kvôli karanténe: Ľudia nemôžu chodiť do práce a vy sa sťažujete na trochu izolácie?
8:04
USA sa vracia k parížskej klimatickej dohode. Biden hneď po nástupe urobil aj ďalšie zásadné rozhodnutia.USA sa vracia k parížskej klimatickej dohode. Biden hneď po nástupe urobil aj ďalšie zásadné rozhodnutia.
7:23
Resellerovi sa podarilo nakúpiť 2 000 konzol PS5. Zarobiť na nich môže aj 2 milióny eur.Resellerovi sa podarilo nakúpiť 2 000 konzol PS5. Zarobiť na nich môže aj 2 milióny eur.
Streda 20. 1. 2021
21:46
Víly sa v seriáli od Netflixu menia na vražedné stroje. The Winx spája Harryho Pottera a Zaklínača do tínedžerského príbehu.Víly sa v seriáli od Netflixu menia na vražedné stroje. The Winx spája Harryho Pottera a Zaklínača do tínedžerského príbehu.
21:02
Lockdown vraj bude trvať minimálne do konca februára. Všetko zmenila britská mutácia vírusu, tvrdí primátor Trenčína Rybníček.
18:46
Takto vyzerá Putinov luxus za vyše miliardu eur: Zlatý palác museli postaviť kvôli plesni nanovo (+ video)Takto vyzerá Putinov luxus za vyše miliardu eur: Zlatý palác museli postaviť kvôli plesni nanovo (+ video)
16:41
16:39
Do konca roka môžeme na Slovensku zaočkovať 85 % dospelej populácie. Vláda objednala ďalšie 4 milióny dávok vakcíny.Do konca roka môžeme na Slovensku zaočkovať 85 % dospelej populácie. Vláda objednala ďalšie 4 milióny dávok vakcíny.