Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 18. 2. 2021
13:41
Tim Burton zrežíruje seriál Wednesday. Obľúbené dievča z Rodiny Addamsovcov uvidíme na Netflixe.Tim Burton zrežíruje seriál Wednesday. Obľúbené dievča z Rodiny Addamsovcov uvidíme na Netflixe.
12:03
10:40
Už aj v Košiciach museli k nemocnici pristaviť chladiaci náves. Nezvládajú nápor, v kritickom stave sú aj mladí ľudia do 30 rokov.Už aj v Košiciach museli k nemocnici pristaviť chladiaci náves. Nezvládajú nápor, v kritickom stave sú aj mladí ľudia do 30 rokov.
8:44
Policajti už kontrolujú negatívne testy aj vo vlakoch. Nezabudni si ho doma, musíš ho mať v MHD či v práci.Policajti už kontrolujú negatívne testy aj vo vlakoch. Nezabudni si ho doma, musíš ho mať v MHD či v práci.
8:16
Rukojemnícka dráma v Kežmarku sa skončila po 7 hodinách. Muža, ktorý mal zabiť svojich rodičov a následne si vzal rukojemníčku, zadržali policajti.Rukojemnícka dráma v Kežmarku sa skončila po 7 hodinách. Muža, ktorý mal zabiť svojich rodičov a následne si vzal rukojemníčku, zadržali policajti.
6:53
Britovi ponúkli prednostne vakcínu, lebo mu vyšlo BMI 28 000. Výšku 6,2 centimetra mu nechtiac zapísali do zdravotnej karty.
Streda 17. 2. 2021
21:57
20-ročný Slovák nútil frajerku k prostitúcii. Vykorisťoval ju tri mesiace, zarábal na nej aj keď otehotnela.
18:32
17:44
Emma Stone je Cruella zo 101 dalmatíncov. Film sa sústredí na kriminálnu činnosť slávnej záporáčkyEmma Stone je Cruella zo 101 dalmatíncov. Film sa sústredí na kriminálnu činnosť slávnej záporáčky