Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 30. 3. 2021
15:11
Do roka budú súčasné vakcíny proti koronavírusu neúčinné, varujú vedci. Dôvodom je výskyt nových mutácií a pomalé očkovanie v chudobných krajinách.
13:40
11:09
Kim Kardashian sa pochválila sviečkou, ktorá vonia ako jej orgazmus. Dostala ju spoločne s vibrátorom a lubrikantom.Kim Kardashian sa pochválila sviečkou, ktorá vonia ako jej orgazmus. Dostala ju spoločne s vibrátorom a lubrikantom.
10:01
Na Slovensku zomrelo ďalších 82 ľudí na koronavírus. PCR a AG testy odhalili dokopy 2 856 pozitívnych.Na Slovensku zomrelo ďalších 82 ľudí na koronavírus. PCR a AG testy odhalili dokopy 2 856 pozitívnych.
9:35
Dovolenkovať by sa mohlo už v júni. Európsky parlament chce onedlho schváliť covid pas.Dovolenkovať by sa mohlo už v júni. Európsky parlament chce onedlho schváliť covid pas.
8:20
Nike žaluje „satanistické" tenisky Air Max, ktoré predstavil známy raper. 666 párov obsahuje ľudskú krv či pentagram.Nike žaluje satanistické" tenisky Air Max, ktoré predstavil známy raper. 666 párov obsahuje ľudskú krv či pentagram.
Pondelok 29. 3. 2021
22:08
Alexej Navaľnyj sa opäť prihovára z väzenia: Hrozí mi samotka, moje podmienky sa podobajú mučeniu.Alexej Navaľnyj sa opäť prihovára z väzenia: Hrozí mi samotka, moje podmienky sa podobajú mučeniu.