Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 17. 5. 2021
16:05
Až 745-tisíc ľudí ročne umrie v dôsledku príliš dlhého pracovného času. Ak pracuješ viac než tento počet hodín, treba zvoľniť.
15:44
Takto vyzerá český certifikát o zaočkovaní. Slováci dostávajú chaotickú zmes desiatok rôznych potvrdení, kritizuje europoslanec.Takto vyzerá český certifikát o zaočkovaní. Slováci dostávajú chaotickú zmes desiatok rôznych potvrdení, kritizuje europoslanec.
15:18
60-eurové jednodňové lístky na Pohodu sa vypredali za 10 minút. Na legendárny slovenský festival sa tento rok už nedostaneš.60-eurové jednodňové lístky na Pohodu sa vypredali za 10 minút. Na legendárny slovenský festival sa tento rok už nedostaneš.
13:06
Za celé tie roky si nenašli ani jedného kamaráta černocha? Špeciálna epizóda Priateľov schytáva tvrdú kritiku.Za celé tie roky si nenašli ani jedného kamaráta černocha? Špeciálna epizóda Priateľov schytáva tvrdú kritiku.