Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 28. 5. 2021
13:08
Taký katastrofálny výkon rozhodcov som ešte nezažil, bol to extrém. Boris Valábik hromžil po nakladačke od Švajčiarov.Taký katastrofálny výkon rozhodcov som ešte nezažil, bol to extrém. Boris Valábik hromžil po nakladačke od Švajčiarov.
12:39
5 slovenských vojakov obžalovali z podplácania lekára. Za 10 eur chceli predĺžiť péenku, hrozia im 3 roky väzenia.
11:16
Prvé nájomné byty sľubuje Kollár o dva roky. Nájmy vraj budú aj o polovicu nižšie ako trhová cena.Prvé nájomné byty sľubuje Kollár o dva roky. Nájmy vraj budú aj o polovicu nižšie ako trhová cena.
10:16
Holanďania majú výsledky experimentu z hromadných akcií. Vírus sa na nich šíri minimálne, stačí dodržiavať pravidlá.Holanďania majú výsledky experimentu z hromadných akcií. Vírus sa na nich šíri minimálne, stačí dodržiavať pravidlá.
Štvrtok 27. 5. 2021
22:04
Sedel 32 rokov vo väzení za vraždu, ktorú nespáchal. Obeť dobodal a pohrýzol niekto iný.Sedel 32 rokov vo väzení za vraždu, ktorú nespáchal. Obeť dobodal a pohrýzol niekto iný.