Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 25. 5. 2021
8:05
Adela a Viktor Vinczeovci prenajímajú byt osobe bez domova. Tvrdia, že ľudia na hranici chudoby potrebujú zázemie.Adela a Viktor Vinczeovci prenajímajú byt osobe bez domova. Tvrdia, že ľudia na hranici chudoby potrebujú zázemie.
7:14
Pondelok 24. 5. 2021
21:02
Radikal vydáva album Slovenský Hollywood: nie je to o vilách ani autách, ale zažívame momenty ako z filmu.Radikal vydáva album Slovenský Hollywood: nie je to o vilách ani autách, ale zažívame momenty ako z filmu.
20:28
Chceš zistiť, koľko stojí tvoj byt? Vyskúšali sme špeciálnu kalkulačku na nehnuteľnosti, ktorá to vypočíta za teba.Chceš zistiť, koľko stojí tvoj byt? Vyskúšali sme špeciálnu kalkulačku na nehnuteľnosti, ktorá to vypočíta za teba.
18:05
Na zápasoch Kazachstanu povzbudzuje kartónový Borat. Hokejové MS nepovoľujú živých divákov, nahradili ich papieroví.Na zápasoch Kazachstanu povzbudzuje kartónový Borat. Hokejové MS nepovoľujú živých divákov, nahradili ich papieroví.
16:31
15:06
14:16
Na palube lietadla Ryanairu sa odohrávala dráma. Bielorusko hrozilo pilotom zostrelením, nakoniec zatkli novinára.Na palube lietadla Ryanairu sa odohrávala dráma. Bielorusko hrozilo pilotom zostrelením, nakoniec zatkli novinára.
13:02
Slovensko v boji o medaily a Česko o záchranu. IIFH glosuje o výsledkoch MS v hokeji 2021 na základe doterajších výsledkov.Slovensko v boji o medaily a Česko o záchranu. IIFH glosuje o výsledkoch MS v hokeji 2021 na základe doterajších výsledkov.