Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 1. 7. 2021
Streda 30. 6. 2021
21:11
Odvolávanie Matoviča sa skončilo neúspechom. Za jeho odvolanie hlasovalo 51 poslancov.Odvolávanie Matoviča sa skončilo neúspechom. Za jeho odvolanie hlasovalo 51 poslancov.
18:22
Kontroverzná vysoká škola v Skalici končí. Titul na nej získal aj Boris Kollár.Kontroverzná vysoká škola v Skalici končí. Titul na nej získal aj Boris Kollár.
14:11
Vladimír Putin je zaočkovaný Sputnikom V. Prezradil to v televíznej relácii.Vladimír Putin je zaočkovaný Sputnikom V. Prezradil to v televíznej relácii.
11:14
Kim Čong-un opäť ukazuje svoju moc. Odvolal stranícke špičky pre chybu vo zvládaní epidémie.Kim Čong-un opäť ukazuje svoju moc. Odvolal stranícke špičky pre chybu vo zvládaní epidémie.
10:10
Na ochorenie covid-19 včera na Slovensku zomrel iba jeden človek. Pribudlo 43 nových prípadov zistených 5588 PCR testami, v nemocniciach už leží len 170 pacientov. Prvú dávku vakcíny majú na Slovensku už 2 milióny ľudí.