Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 1. 6. 2021
7:22
Rusko povolá na západ krajiny nové vojenské jednotky. Chce tak čeliť „narastajúcej hrozbe zo strany NATO“.
6:38
Vo Far Cry 6 budeš odpaľovať rakety z chrbta a ovládať krokodíla či psíka bez dvoch nôh. Sleduj bláznivé gameplay zábery.Vo Far Cry 6 budeš odpaľovať rakety z chrbta a ovládať krokodíla či psíka bez dvoch nôh. Sleduj bláznivé gameplay zábery.
Pondelok 31. 5. 2021
21:09
Kiná na Slovensku sa opäť otvorili, víkend bol silný aj napriek opatreniam. Tieto filmy prilákali najviac divákov.Kiná na Slovensku sa opäť otvorili, víkend bol silný aj napriek opatreniam. Tieto filmy prilákali najviac divákov.
18:49
Kendall Jenner kritizujú pre jej značku tequily. Mexické komunity ju obvinili z kultúrneho privlastnenia.Kendall Jenner kritizujú pre jej značku tequily. Mexické komunity ju obvinili z kultúrneho privlastnenia.
17:52
VIDEO: Kopali do hrobov, rozbíjali kahance a hádzali ich o zem. Tínedžeri zdevastovali cintorín pri Rožňave.
17:02
Kmotríkovej vysokej škole v Skalici hrozí zánik. Pochybne tam získali tituly Kollár či Krištúfková.
16:09
Spider-Man a Venom sa stretnú v jednom filme. No Way Home bude mať veľa záporákov a hrdinov zo starých filmov.Spider-Man a Venom sa stretnú v jednom filme. No Way Home bude mať veľa záporákov a hrdinov zo starých filmov.
15:21
Nestlé priznalo, že väčšina jeho potravín je nezdravá. Spoločnosť sa po vlne kritiky zaviazala, že na výžive zapracuje.
14:31
Vo Vilniuse postavili „portál“ do iného mesta. Počas zatvorených hraníc chcú zblížiť Európanov.Vo Vilniuse postavili „portál do iného mesta. Počas zatvorených hraníc chcú zblížiť Európanov.