Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 2. 7. 2021
11:23
Poslanci schválili zákon, v ktorom je zapracovaná aj očkovacia lotéria a bonus pre ľudí, ktorí presvedčia ďalších na očkovanie. Za hlasovalo 77 poslancov. (NR SR)
10:53
Kollár zablokoval výhody pre zaočkovaných. Tvrdí, že nechce, aby boli na Slovensku dve kategórie ľudí.
10:26
Krokodíl si vykračoval krížom cez dedinu v Indii. Vystrašení ľudia museli privolať ochranárov.Krokodíl si vykračoval krížom cez dedinu v Indii. Vystrašení ľudia museli privolať ochranárov.
10:02
Koronavírus na Slovensku: Z 5 442 PCR testov potvrdili 17 nových prípadov nákazy. NCZI neeviduje ďalšie úmrtia v súvislosti s covidom. V nemocniciach leží 130 pacientov, o 40 menej než včera.
9:43
SHMÚ varuje pred búrkami vo viacerých krajoch. Sprevádzať ich bude silný vietor, hrozia škody na majetku.SHMÚ varuje pred búrkami vo viacerých krajoch. Sprevádzať ich bude silný vietor, hrozia škody na majetku.
9:17
Toto je prvá aplikácia na rozchody. Pomôže ti získať od ex späť tvoje veci bez toho, aby ste sa museli vidieť.
6:44
Moderátorka v štúdiu EURO 2020 ukázala odhalený rozkrok. Podľa fanúšikov bola v priamom prenose bez nohavičiek.Moderátorka v štúdiu EURO 2020 ukázala odhalený rozkrok. Podľa fanúšikov bola v priamom prenose bez nohavičiek.
Štvrtok 1. 7. 2021
22:58
Karlos Vémola sa pobije s Marpom! Boxerský zápas hviezd bude tento rok v pražskej O2 aréne.Karlos Vémola sa pobije s Marpom! Boxerský zápas hviezd bude tento rok v pražskej O2 aréne.
20:32
Sorosov fond začína obchodovať s bitcoinom. Miliardár kedysi kryptomeny kritizoval, teraz do nich plánuje investovať.
18:08
Rytmus aj Separ sa budú biť v boxerskom ringu (VIEME AJ O TREŤOM RAPEROVI)