Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 27. 8. 2021
13:29
Lekár Lipták spochybňoval opatrenia proti koronavírusu. Ministerstvo zdravotníctva naňho podáva sťažnosť.
12:09
Jake Paul: Woodleyho pošlem do dôchodku a spravím z neho meme. Tlačová konferencia sa skončila roztržkou pre urážku Wooleyho matky.Jake Paul: Woodleyho pošlem do dôchodku a spravím z neho meme. Tlačová konferencia sa skončila roztržkou pre urážku Wooleyho matky.
11:22
Fanúšik pracoval na móde Titanic do starej českej Mafie 15 rokov. Loď v hre vymodeloval so všetkými detailmi.Fanúšik pracoval na móde Titanic do starej českej Mafie 15 rokov. Loď v hre vymodeloval so všetkými detailmi.
Štvrtok 26. 8. 2021
22:02
Pred sexom miesto prezervatívu použil lepidlo. Zomrel po tom, ako si zalepil pohlavný úd, aby neoplodnil partnerku.Pred sexom miesto prezervatívu použil lepidlo. Zomrel po tom, ako si zalepil pohlavný úd, aby neoplodnil partnerku.
19:40
Khabib Nurmagomedov považuje ring girls za zbytočné. Vraj sa v ich prítomnosti cíti nepohodlne.Khabib Nurmagomedov považuje ring girls za zbytočné. Vraj sa v ich prítomnosti cíti nepohodlne.