Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 26. 8. 2021
16:12
Bývalý šéf finančnej správy vyvracia Ficove fámy o mučení vo väzbe. Proti smerákom svedčí, lebo sa v ňom ozvalo svedomie.Bývalý šéf finančnej správy vyvracia Ficove fámy o mučení vo väzbe. Proti smerákom svedčí, lebo sa v ňom ozvalo svedomie.
15:34
14:40
12:05
Markíza vzhľadom na sledovanosť Matovičovej lotérie presúva Superstar. Vysielať ju bude historicky prvýkrát inokedy ako v nedeľu.Markíza vzhľadom na sledovanosť Matovičovej lotérie presúva Superstar. Vysielať ju bude historicky prvýkrát inokedy ako v nedeľu.
11:32
Kofola, Vinea či Rajec vo vratných fľašiach. Od budúceho roka si môžeš užívať limonády v udržateľnom obale.Kofola, Vinea či Rajec vo vratných fľašiach. Od budúceho roka si môžeš užívať limonády v udržateľnom obale.
9:26
Mičovského ľudí som zamestnal a ešte ma za to spucoval, debil. Matovič reaguje na kritiku od svojho exministra.Mičovského ľudí som zamestnal a ešte ma za to spucoval, debil. Matovič reaguje na kritiku od svojho exministra.
6:45
V Stredozemnom mori sa šíri obrovská ropná škvrna. Unikla z jednej zo sýrskych rafinérií.V Stredozemnom mori sa šíri obrovská ropná škvrna. Unikla z jednej zo sýrskych rafinérií.
Streda 25. 8. 2021
21:37
Taliban povedal ženám, aby ostali doma. Vojaci vraj nie sú „vytrénovaní“ na to, aby ich rešpektovali. Opatrenie má byť dočasné.Taliban povedal ženám, aby ostali doma. Vojaci vraj nie sú „vytrénovaní“ na to, aby ich rešpektovali. Opatrenie má byť dočasné.