Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 12. 10. 2021
13:49
Kanye West predáva ranč vo Wyomingu za 11 miliónov dolárov. Nehnuteľnosť bola v minulosti zdrojom konfliktu s Kim Kardashian.Kanye West predáva ranč vo Wyomingu za 11 miliónov dolárov. Nehnuteľnosť bola v minulosti zdrojom konfliktu s Kim Kardashian.
12:15
Ak máš iPhone či iPad, aktualizuj si ho čím skôr. Hackeri ho cez bezpečnostnú dieru môžu úplne ovládnuť.Ak máš iPhone či iPad, aktualizuj si ho čím skôr. Hackeri ho cez bezpečnostnú dieru môžu úplne ovládnuť.
11:47
V AHL bude pôsobiť 10 rozhodkýň. Je to doteraz najvyšší počet, aký dosiahli ženy v mužskej profesionálnej hokejovej lige.V AHL bude pôsobiť 10 rozhodkýň. Je to doteraz najvyšší počet, aký dosiahli ženy v mužskej profesionálnej hokejovej lige.
10:16
Počet hospitalizovaných po víkende prudko stúpol. V nemocniciach pribudlo 70 pacientov, počet nakazených je stále vysoký.
6:59
Pondelok 11. 10. 2021
20:45
Nový superman je bisexuál. V komikse od DC prechádza cestou objavovania vlastnej sexuality.Nový superman je bisexuál. V komikse od DC prechádza cestou objavovania vlastnej sexuality.
18:59
Z orgazmov s duchom ju vraj šteklí šija. Britka sa bojí, že ju zabije jej imaginárny milenec z viktoriánskej éry.Z orgazmov s duchom ju vraj šteklí šija. Britka sa bojí, že ju zabije jej imaginárny milenec z viktoriánskej éry.