Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 28. 10. 2021
Streda 27. 10. 2021
21:26
V USA vydali prvý pas pre nebinárnych občanov. V kolónke pohlavie budú mať písmeno x.V USA vydali prvý pas pre nebinárnych občanov. V kolónke pohlavie budú mať písmeno x.
18:59
VIDEO: Tiktokerka s bradou a so pseudonymom Schovaná tekvička. Cez sociálnu sieť sa snaží odbúravať rodové stereotypy.VIDEO: Tiktokerka s bradou a so pseudonymom Schovaná tekvička. Cez sociálnu sieť sa snaží odbúravať rodové stereotypy.
17:15
Takto vyzerá 13-ročná Emily Ratajkowski. Prirodzene krásna, v zábavnom outfite.Takto vyzerá 13-ročná Emily Ratajkowski. Prirodzene krásna, v zábavnom outfite.
13:49
Adobe ti umožní vytvárať z obrázkov a fotiek NFT. Do programu plánuje pridať špeciálnu funkciu na zápis autorstva.
12:45
12:05
Tvorcovia Avengers: Endgame vedeli, že scéna so ženskými hrdinkami je zlá. Na poslednú chvíľu ju ešte zlepšovali, no ani to nepomohlo.Tvorcovia Avengers: Endgame vedeli, že scéna so ženskými hrdinkami je zlá. Na poslednú chvíľu ju ešte zlepšovali, no ani to nepomohlo.
10:38
Šťastný nový rok 2 vyjde už 26. decembra. V prvom traileri sú nahí muži, nadržané ženy a hádajúce sa páriky.Šťastný nový rok 2 vyjde už 26. decembra. V prvom traileri sú nahí muži, nadržané ženy a hádajúce sa páriky.