Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 5. 12. 2021
20:20
„Prepperstvo nie je o tom mať zásoby. Je to o príprave na časy, keď tie zásoby nebudú a nebude ani elektrika či pohonné hmoty,“ hovorí známy prepper Marián Zvěřina. Zobral nás do podzemného krytu a porozprával, ako funguje na Slovensku komunita ľudí, čo sa pripravujú na apokalypsu.„Prepperstvo nie je o tom mať zásoby. Je to o príprave na časy, keď tie zásoby nebudú a nebude ani elektrika či pohonné hmoty,“ hovorí známy prepper Marián Zvěřina. Zobral nás do podzemného krytu a porozprával, ako funguje na Slovensku komunita ľudí, čo sa pripravujú na apokalypsu.
19:04
Internet sa zabáva na predraženom adventnom kalendári od Chanel. Stojí 700 € a nájdeš v ňom nálepky či kľúčenku.Internet sa zabáva na predraženom adventnom kalendári od Chanel. Stojí 700 € a nájdeš v ňom nálepky či kľúčenku.
18:13
Rihanna sa prvýkrát vyjadrila k údajnému tehotenstvu s ASAP Rockym: Prestaňte s tým, podľa vás som tehotná každý rok.Rihanna sa prvýkrát vyjadrila k údajnému tehotenstvu s ASAP Rockym: Prestaňte s tým, podľa vás som tehotná každý rok.
14:33
SaS žiada prísnejší lockdown pre nezaočkovaných. Cigániková vraví, že to zvýši záujem o vakcínu.
12:11
Piťovec Rajecký z mafiánskych zoznamov ide do väzby. Známy je aj z fotky s Borisom Kollárom na Kube.
11:14
Fortnite opäť skončil, vývojári vypli servery. Na rozlúčkový live event prišiel aj The Rock.Fortnite opäť skončil, vývojári vypli servery. Na rozlúčkový live event prišiel aj The Rock.
Sobota 4. 12. 2021
20:35
„Neberiem pomenovanie striptérka urážlivo, a ak to tak niekto myslí, mal by sa posnažiť viac. Nie je to pre mňa hanlivé, je to práca s telom,“ hovorí burlesque tanečnica Lotta Love. V rozhovore pre Refresher otovrene rozpráva o nahote, sexualite aj boji za práva žien.„Neberiem pomenovanie striptérka urážlivo, a ak to tak niekto myslí, mal by sa posnažiť viac. Nie je to pre mňa hanlivé, je to práca s telom,“ hovorí burlesque tanečnica Lotta Love. V rozhovore pre Refresher otovrene rozpráva o nahote, sexualite aj boji za práva žien.