Streda 26. 4. 2017 meniny má Jaroslava

hľadaj na refresheri

Gastro prevádzky, o ktorých písal Refresher

Gastro: Prevádzky Testy Recepty Ľudia
Gastro 5 komentárov

Najkyslejšie alebo s príchuťou mŕtvej ryby. Ochutnali sme cukríky a americké sladkosti od výmyslu sveta

Gastro

Dorazila zážitková kuchyňa za adekvátne ceny konečne aj do Bratislavy? Vyzerá to tak, že áno

Gastro 9 komentárov

Tajné bratislavské bary, do ktorých vstupuješ cez neoznačené dvere či šatníkovú skriňu. Vieš, kde ich nájdeš?

Gastro

Pravý krémeš či punčák ale aj chutné makrónky. V týchto sladkých slovenských butikoch zákusky pripravujú s láskou

Umenie

Výnimočné jedlo za rozumnú cenu. Pražská reštaurácia Eska sa môže pýšiť ocenením Bib Gourmand od Michelina

Umenie 1 komentár

Keď predávaš len to, čo dokážeš sám pripraviť. Concept Coffee Roasters je o skvelom prístupe a výbornej káve

Gastro 5 komentárov

Centrum Bratislavy zaplavila neodolateľná vôňa. Prečo si malebný stánok s waflami okamžite našiel mnohých fanúšikov?

Umenie 5 komentárov

V tejto bratislavskej reštaurácii sa môžeš najesť aj bez peňazí. Majiteľ podniku si biedu zažil na vlastnej koži a teraz pomáha ostatným

Umenie 5 komentárov

Obľúbený podnik Estévéčka a jeho príbeh. Takmer skončil, dnes patrí medzi bratislavskú špičku

Refresher 3 komentáre

Recept dolaďovali takmer rok. Dnes bratislavská La Donuteria vypredáva pred záverečnou

Refresher

Za oknami ruch veľkomesta, vo vnútri príjemná pohoda. Vo "W cafe" si na svoje príde každý

Umenie 10 komentárov

V Prahe sú až tri, u nás ani len jedna. Nazrite do reštaurácií ocenených Michelinskou hviezdou v blízkom okolí Slovenska

Zaujímavosti 5 komentárov

Investori ich odmietali, dnes sa slovenské vozíky s kávou Coffee Brothers rozširujú aj do zahraničia

Umenie 1 komentár

Ako chutí jeseň a zima v bratislavskom Fou Zoo? Jednoducho úžasne

Umenie 2 komentáre

Umenie na tanieri alebo výber 5 najlepších reštaurácií podľa hodnotení na TripAdvisore

Refresher 9 komentárov

Flamengo je jedinečná cukráreň v Lučenci, ktorá spája tradičné aj progresívne techniky výroby zákuskov, zmrzliny aj kávy (Rozhovor)