Nedeľa 25. 6. 2017 meniny má Olívia, Tadeáš

hľadaj na refresheri

Ľudia z gastronómie - rozhovory, profily

Gastro: Prevádzky Testy Recepty Ľudia
Gastro 1 komentár

Krivá mrkva alebo príliš malá broskyňa? Iniciatíva Zachraň jídlo sa venuje záchrane potravín, ktoré by inak skončili v koši (Rozhovor)

Gastro

Kde vidí Peter Duranský, šéfkuchár modernej reštaurácie vo Viedni, trend v gastre o niekoľko rokov?

Gastro

Si milovníkom foodporna? Ak si ešte neklikol na Instagram profil šikovného Slováka, nevieš čo je ozajstná pastva pre oči

Gastro 8 komentárov

Juraj z Kramáre Burgers so svojou polovičkou rozbehol verejnú zbierku, vďaka ktorej môžu ich burgre ochutnať všetci Slováci

Gastro 1 komentár

Hovorí si Čoje a anonymne hodnotí bratislavské reštaurácie: Prevádzky sa chcú odvďačiť, slušne to odmietam

Refresher 2 komentáre

Martin Záhumenský: Slovenský šéfkuchár, ktorý varil aj v londýnskom podniku Gordona Ramsayho (Rozhovor)

Umenie

Naturálnosť, jednoduchosť a nezameniteľná chuť. Aspekty, ktoré dominujú v kuchyni Lukáša Heska (Rozhovor)

Refresher 1 komentár

Martin PYCO Rausch: Nemyslím si, že existuje najlepší spôsob stravovania vhodný pre všetkých (Rozhovor)

Refresher

Moderne poňatá tradičná kuchyňa vedená mladým šéfkuchárom Tomášom Tejbusom (Rozhovor)

Refresher 7 komentárov

Nápad si na Slovensko priniesla z Paríža. Dnes sa Veronike pred jej stánkom s palacinkami tvoria rady (Rozhovor)

Umenie 12 komentárov

Najlepší zahraniční šéfkuchári alebo ako okamžite vyhladnúť aj na Instagrame

Refresher 7 komentárov

Gabriel Kocák: Človek, ktorý pracoval v najlepších reštauráciách, aby mohol priniesť kvalitnú gastronómiu aj domov (Rozhovor)