Ká-O-eN-Tera FAS
/ 2689 príspevkov /- 4319
príspevkov -
399
diskusia o Rytmusovy, Bengoro asi zatial naj album,
Naposledy upravil/-a B4ROK v Po 23. Sep 2013 13:38:06, upravené celkom 2 krát.

- 17
príspevkov -
0
Zvykol som ho sudit že je komerční ale teras je každí komerční takže ho cením a teším sa na novi album .
- 218
príspevkov -
1
chlap ktorý má fóbie z toho že nebude schopný už pútať na seba pozornosť... chlap ktorý zabudol na to prečo je tam kde je... chlap ktorý myslí iba na svoje peniaze a slávu... taký chlap mi nemá čo povedať
- 1378
príspevkov -
48
príspevkov -
0
príspevkov -
399
príspevkov -
609
fenomen (alebo jak sa to bude volat) = rytmusove 808, you heard it here first 

- 2519
príspevkov -
609
inak ja neviem, mozno to je vseobecne zname, nesledujem... ale roko(ten zo superstar) mal byt na albume, ale mu nejak prejebalo, skoda
inak ja neviem, mozno to je vseobecne zname, nesledujem... ale roko(ten zo superstar) mal byt na albume, ale mu nejak prejebalo, skoda
- 4319
príspevkov -
399
novy cas napisal ze rytmus sa rozisiel s priatelkou a teraz toto dal na svoj fb
1. Žiadny rozchod sa nekoná a ani nekonal.
2. Polovica domu neni fuč a ani nebude. Naše nehnutelnosti sa rozrastajú.
3. Všetko sú to iba výmysly tej škaredej šéfredaktorky pani Kováčovej ktorá má vraj nemanželské dieťa po orgiách v kancelárii a je nahnevaná na celý svet pretože jej súkromný život je totálne rozbitý. Ty chudátko daj si dokopy život a nevylievaj si to na druhých

1. Žiadny rozchod sa nekoná a ani nekonal.
2. Polovica domu neni fuč a ani nebude. Naše nehnutelnosti sa rozrastajú.
3. Všetko sú to iba výmysly tej škaredej šéfredaktorky pani Kováčovej ktorá má vraj nemanželské dieťa po orgiách v kancelárii a je nahnevaná na celý svet pretože jej súkromný život je totálne rozbitý. Ty chudátko daj si dokopy život a nevylievaj si to na druhých

- 26
príspevkov -
0
Mna by zaujimalo ci vsetky tie love ma z rapu. Lebo aj na ERA spomina, ze " Do hry som vstupil uz prachaty" 

http://wriper.sk
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia