janko503 napísal:adel, povodne som iba chcel zdoraznit ze to aky ma vztah s nackami asi nema nic s rozhovorom spolocne
a prepac, ze nerozdelujem ludi na dobrych a nackov, pokial sa hocikto akykolvek ku mne sprava dobre tak sa k nemu spravam dobre aj ja alebo ho aspon pozdravim... v mojom okoli mam zopar nackov alebo ludi ktori s nimi nemaju problem, nevyhladavam ich ale ked nahodou sa nejako dostaneme k sebe a nejako si pomozeme tak ho nebojkotujem kvoli tomu aky ma nazor na niektore veci... to ze ja nepodporujem ich idelogiu o mne vedia a zatial ma nikto z nich kvoli tomu nevypol dokonca ani nijak nevypicoval proste to spolu neriesime a bodka. nackovia ktorych poznam maju normalne roboty a aj zaluby, takze riesime to co nas spaja nie to co nas oddeluje, mozno ty si takych nestretol alebo si proste zaujaty
Voci nim zaujaty? Lol chlapci ja neviem ci vas toto rodicia neucili doma alebo ste prepadali z dejepisu.
Byt zastancom nacizmu to nie je hobby, to nie je odlisny nazor. To je zlocin ale najme je to ideologia ktora obhajuje spravanie ludi ktori zacali najvacsi konflikt v dejinach tejto planety vy nevzdelanci drbnuti, toto nie je vec ze aaa moj kamos voli kdh/smer tak jbmnt inak je v pohode, toto je otazka moralnych hodnot daneho cloveka, pre vacsinu normalnych dealbreaker ffs, sa uvedomte dpc, ze mam za nackov kamosov a je to okay, to si bud sprosty alebo si moralne na ich urovni