Soccer Thread (ČOBEJ je legenda edition)
/ 11688 príspevkov /- 1379
príspevkov -
50
Barca prave potvrdila na tlacovke, ze Liverpool si na poslednu chvilu zapytal 200M za Coutinha.
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 1378
príspevkov -
183
btw to tu ozaj nikto nenapíše, že Emre Mor prestupil do Celta Vigo?
velmi velky talent
btw to tu ozaj nikto nenapíše, že Emre Mor prestupil do Celta Vigo?

- 1603
príspevkov -
129
Fanusikovia Dortmundu ho moc nemuseli, kedze nerad poziciaval loptu
Ako hodnotite inak prestupy svojho klubu, ked uz teda skoncilo to prestupove?
Ako hodnotite inak prestupy svojho klubu, ked uz teda skoncilo to prestupove?
- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
- 338
príspevkov -
25
ja som zvedavy, ci sa james chyti v bayerne alebo nie. zatial toho vela nehral, stale je tusim zraneny

“We don’t even ask happiness, just a little less pain.”
― Charles Bukowski
- 1322
príspevkov -
1
tak s prestupmi realu to mohlo byť lepšie, konkrétne v útoku, kde sa mohol predať Bale a kúpiť Auba, Dybala. taktiež mohol posilniť niekto aj pravú obranu kde dvojička ku carvajalovi je hakimi, ktorý prišiel z akadémia, ma veľký potenciál ale jeden zlý zápas a carvajal nebude mať s kým rotovať. naopak som rád že odišiel james a prišiel ceballos s theom, takže útok napiču ale záloha je asi najlepšia na svete (aj čo sa týka lavičky)
btw. som zvedavý ako bude skladať zidane zostavu, keďže to tak vyzerá, že zostane pri 4-3-1-2. želám si navas - carvajal varane ramos marcelo - modrič casemiro kroos - isco - asensio ronaldo ale na sto kokoty tam vopchá zidane balea a benzemu :(
btw. som zvedavý ako bude skladať zidane zostavu, keďže to tak vyzerá, že zostane pri 4-3-1-2. želám si navas - carvajal varane ramos marcelo - modrič casemiro kroos - isco - asensio ronaldo ale na sto kokoty tam vopchá zidane balea a benzemu :(
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Posily fajn, ale posty kde potrebujeme dlhodobo posilniť opäť nič (brankár - ten ale zrejme nikdy nepríde kvalitný, stredný obranca - predať Sakha a ostať s troma je dosť fail, lavý obranca - sa radšej nevyjadrujem zatiaľ)
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 1322
príspevkov -
1
messimu o rok končí zmluva. ako to vidíte ostane alebo odíde? keď odíde tak kde REALne môže skončiť? pôjde za guardiolom do city? alebo do psg kde bude trojica neymar-mbappe-messi?
- 1379
príspevkov -
50
Uz v Januari bude moct vyjednavat s klubmi. Co je ale komicke Bartomeu klamal, ze Messi uz podpisal predlzenie zmluvy. Potom vyplavalo na povrch, ze este nic nepodpisal, iba je tam ustna dohoda. Stale dookola opakuju, ze uz staci iba podpis. Cele je to take zvlastne. Mam dojem, ze je tam obrovsky rozkol medzi hracmi a vedenim, takze stat sa moze hocico. :) Ak by prestupil, tak by som tipol City. Inak Iniesta je natom tak isto s kontraktom ako Messi. Benedito uz zacal zbierat podpisy na odvolanie.
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
- 1175
príspevkov -
71
Osobne odchodu Messiho davam velmi malu sancu, ak tak fakt asi City ma najvacsiu sancu (dal by som tomu tak 10% momentalne) kvoli vedeniu a Guardiolovi. Iniesta ale naopak bude mat uz 34 na konci sezony takze realne by mohol kludne skoncit niekde mimo EU ako Xavi a David VIlla ... Cina/MLS/Qatar.
“In this world, you must be oh so smart, or oh so pleasant. Well, for years I was smart. I recommend pleasant.” from Harvey (1950)
- 1322
príspevkov -
1
otázka na fanúšikov arsenalu je dosť pravdepodobný takýto scenár?
https://twitter.com/DSRantsNBants/status/905083272476196864?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thefightingcock.co.uk%2Fforum%2Fthreads%2Fcome-here-to-laugh-at-gooners.884%2Fpage-995
lebo ak áno, tak to asi nemá obdobu aby klub prišiel o 2 kľúčových hráčoch a ďalších 2 dosť dôležitých hráčov
https://twitter.com/DSRantsNBants/status/905083272476196864?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thefightingcock.co.uk%2Fforum%2Fthreads%2Fcome-here-to-laugh-at-gooners.884%2Fpage-995
lebo ak áno, tak to asi nemá obdobu aby klub prišiel o 2 kľúčových hráčoch a ďalších 2 dosť dôležitých hráčov
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
Liverpool trosku vybochol dnes a v Evertone ak nieco neurobia, tak to s nimi bude vyzerat velmi zle. Zatial velka tragedia co predvadzaju. 
btw: Oxlade Chamberlain become the first player to lose 4-0 in two consecutive PL games with two different clubs within 2 weeks. Legend.

btw: Oxlade Chamberlain become the first player to lose 4-0 in two consecutive PL games with two different clubs within 2 weeks. Legend.
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
- 1443
príspevkov -
13
čo majú urobiť akože? 4 roky hrali futbal na jediného útočníka a to bol Lukaku.
Koeman správne pochopil že sa musia naučiť najprv brániť poriadne až potom môžu pomýšľať na úspech, túto sezónu top 7 bude úspech
Koeman správne pochopil že sa musia naučiť najprv brániť poriadne až potom môžu pomýšľať na úspech, túto sezónu top 7 bude úspech
- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
Moody napísal:btw: Oxlade Chamberlain become the first player to lose 4-0 in two consecutive PL games with two different clubs within 2 weeks. Legend.
ved ten druhy zapas dopadol 5:0...
chat shit get banned
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
brali to asi tak, ze v dvoch zapasoch po sebe nafasovali 4 goly. ja som ten text nevymyslal.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia