Fantasy Premier League
/ 399 príspevkov /- Predchádzajúci
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 1603
príspevkov -
129
Stara liga - 38642-527505
Nova liga - 723779-504530
H2H liga - 811088-514870
Stara liga - 38642-527505
Nova liga - 723779-504530
H2H liga - 811088-514870
- 2279
príspevkov -
86
Nedáme v novej lige chalani aspon po 5 euri kazdy? a prve tri miestanapriklad budu brať dačo? ... nech je zvysena motivacia a nejaka odmena ludom, ked sa s tym už jebeme kazdy tyzden? ci vam to je vela za rok dať 5 euro? 

- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
to uz sa snazis tri roky navrhnut a nikdy sa to nezvladlo zrealizovat
chat shit get banned
- 1603
príspevkov -
129
Ruku hore pre fanboya, ktory sa rozhodol dat do zakladu dvoch hracov Chelsea a obaja dostali cervenu kartu
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
ahahahahaha, to je kral. ale za toto by mal dostat nejaku specialnu cenu, lebo taketo stasticko sa nevidi len tak. :-D
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
- 748
príspevkov -
170
Pici, uz 3 ezonu Kane neda gol v auguste a stale si ho tam dam. Kolko golov by ten saplak nastrielal keby sa vedel trait aj na zaciatku sezony. Tuto sezonu bude Lukaku urcite najlepsim strelcom a som velmi prekvapeny z Manchestru ako to poskladali a ze Chelsea im pustila Matica tu sa bude krutit dlho hlavou.
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
Podla toho ako zahral Bakayoko, tak si myslim ze je to uplne ok ze ho pustili, akurat viac penazi za neho mohli zobrat, ale tak co uz.
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Chlapi, ten "Free Hit Chip" ako funguje? Mám jeden na sezónu a môže ho použiť na jeden Gameweek? (čiže pomením hocikolko hráčov, ale po gameweeku mám znova starú zostavu a aj free transfery našporené?)
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 2279
príspevkov -
86
Moody napísal:ahahahahaha, to je kral. ale za toto by mal dostat nejaku specialnu cenu, lebo taketo stasticko sa nevidi len tak. :-D
prosím pekne 3. červena za tri gameweeky, aspon v tom druhom mi dali vydychnuť. tentokrat britos :( ..
a jj, ten free hit je jednorazovka. ja som mal 1ft, dal som free hit, pomenil na tento gw hracov kvoli dvom redkam a teraz na dalsi gw mam tu istu zostavu co predtym, akurat s dalsou redkou pre britosa, čiže idem na wildcard. neda sa inak.. a dalo mi jeden FT, čiže za ten tzyden sa dalsi FT nepriratal, zmrdi.
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
ved volny transfer mas iba jeden na tyzden nie?
- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
ano, ale myslim ze ak jeden GW nespravis ziaden transfer tak ten dalsi mas dva free
chat shit get banned
- 1070
príspevkov -
226
chalani, mam problem. Chcel by som zmenit zostavu pred dalsim kolom a nechce mi to potvrdit. Na iose. Co s tym prosim vas?
- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
skus na inom zariadeni. pripadne reinstalovat appku, mozno maju nejaky bug. ale teraz by som zostavu nemenil, pockaj ci sa niekto nezrani cez international break. protip #54163
chat shit get banned
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia