Battlefield 1
/ 22 príspevkov /- 2279
príspevkov -
86
budete niekto hravať multiplayer? ja určite
budete niekto hravať multiplayer? ja určite
- 748
príspevkov -
170
Mne sa to velmi pacilo aj ked bolo vela bugov, ale tak beta je beta. Stravim v mp par hodin urcite.
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
- 16
príspevkov -
-2
v pohode, pacil sa mi ten Battlefront feeling z toho, ze to neni to iste znova, v den vydania si to ale asi nekupim pockam dokym to padne tak na 20-30e
- 1322
príspevkov -
1
jop super akurát ma sralo že som prešiel komplet všetky návody ako boostnuť fps a nič nepomohlo... hral som to 30 fps na low ale aj tak sa mi to páčilo čiže určite kúpim
- 16
príspevkov -
-2
30 fps na low to musis mat fakt stary PC alebo nieco nie je v poriadku
30 fps na low to musis mat fakt stary PC alebo nieco nie je v poriadku
- 1322
príspevkov -
1
v PC problém nie je, battlefront mi ide na 50 fps na high skôr niečo problém v bete bol ale nič nepomohlo
- idem grindin ako Koston
- 1677
príspevkov -
689
pre mna kus nuda, ale to asi len kvoli mape, taky bandar desert, ale s tou tankgewehr m1918 bola sranda
v posteli so 40tkou
- 2279
príspevkov -
86
fanboy_sk ptm, kto chcete na PS4, podrtime. ... velka pičovina jedna jedina mapa, rush ma na nej nebavil, conquest j, kone su super
.. a sentry su skveli, flamethrower a ta puska top, one shot one kill, snad sa bude inak ta puska z cavalry dať aj na random class. kone som len kvoli tomu daval 

- 3564
príspevkov -
682
Freeloader napísal:v pohode, pacil sa mi ten Battlefront feeling z toho, ze to neni to iste znova, v den vydania si to ale asi nekupim pockam dokym to padne tak na 20-30e
vies ze to zvykne byt aj pol roka niekedy
Toľko sa chodí s džbánom po vodu...až ti rozjebe niekto hlavu - MUDr. Ondrej Beňačka
- 2279
príspevkov -
86
na bazare do troch mesiacov tusím pohode,,, ak to bude top hra tak si ale cenu udrzi no, bude zalezať od obchodov či si udrzia cenu...
- 16
príspevkov -
-2
adel napísal:vies ze to zvykne byt aj pol roka niekedy
som si toho vedomy

a psychicky pripraveny

(v obchode to bude aj viac nez pol roka, mozno aj rok dva no na tych roznych key shopoch a od ludi na bazose to zozenem za 20 do 3 mesiacov snad)
- 748
príspevkov -
170
za 34 sa to da kupit uz teraz a to to este nevyslo
Som tu asi najskaredsi.
- 748
príspevkov -
170
- bankujete? lopatou na zahrade
- 1749
príspevkov -
74
myslis ten hack ucet tak to nie je ziadna vyhra a ked ti ho zabanuju hru si dohral
- 748
príspevkov -
170
Este som sa nestretol s tym ze by to banovali. Kupil som tak sice zatial len 2 hry (XO), stiahol som ich a hram ich cez svoj ucet.
Som tu asi najskaredsi.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia