HEJT KLUB (jedina necenzurovana tema )
/ 2424 príspevkov /- 1566
príspevkov -
178
Sedím na pive v totálnom pajzli ktorý je ale dosť odveci všetkého, tak tam asi hádam nestretnem nikoho známeho nie?? ...a práve TAM stretnem moju ex, oh god... why? why??
Si šťastný?
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572

[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
- 2519
príspevkov -
609
ze top filmy ako birdman alebo nightcrawler uvidim nekedy v pici lebo slovenska distribucia..
- 690
príspevkov -
41
hejtujem ludi co davaju na 1 pismeno hesteg a. k. a. #s #mojim #kokotom
- 962
príspevkov -
146
jeffrey napísal:hejtujem ludi co davaju na 1 pismeno hesteg a. k. a. #s #mojim #kokotom
specialny pripad je co to pisat ani nevedia a napisu to ako "#s #mojim #kokotom#"
- 955
príspevkov -
95
neviem kam to mam dat a temu alexander wang (x hm) nebudem zaplnat kkcinami
[hsimg]http://s30.postimg.org/y2lcggysh/2014_11_12_09_15_22_Greenshot.jpg[/hsimg]
AMIS prepac mi, tymto ti chcem len povedat, ze velky respect mam pred tebou uz len tym, ze si s nou....
[hsimg]http://s30.postimg.org/y2lcggysh/2014_11_12_09_15_22_Greenshot.jpg[/hsimg]
AMIS prepac mi, tymto ti chcem len povedat, ze velky respect mam pred tebou uz len tym, ze si s nou....
"mam piči tieto rodinne značky...maserati mi prirastlo k srdcu"
- 585
príspevkov -
80
Šak bola tupá jak roxor, nechapem čo je hneď nervozny...asi ho jebe, že jej musel davať love na kľučenky a kokotiny...feel sorry for him tho
Smiali sa mi že som gay, no ich bitches nie, tak kľudne ma volaj zmrd - HAHA Samey
- idem grindin ako Koston
- 1677
príspevkov -
689
ale aspon vieme jak to ma rad #lavackoupodstehno
v posteli so 40tkou
- GOPNIK
- 3428
príspevkov -
302
teba asi jebe, ze by o teba ani nezakopla co? love na klucenky? picu o tom vis
píčovina vole. ty se musíš nejvíc našňupat a pak budeš nejvíc sázet
- 831
príspevkov -
219
jj, zavidi mu#nicnevie#dokoncazivotaosamely#racejsamjakpodpapucou
www.dribbble.com/SimonKrivda
- 585
príspevkov -
80
tekU napísal:teba asi jebe, ze by o teba ani nezakopla co? love na klucenky? picu o tom vis
tvoja sestra to je, či prečo chytáš feelings?
Smiali sa mi že som gay, no ich bitches nie, tak kľudne ma volaj zmrd - HAHA Samey
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
je to Amisova frajerka, takze preto ho to tak zobralo predpokladam.
- zlizala mi z kokota mascarpone
- 704
príspevkov -
108

Cudi is gonna be an urban myth in the future. Like in the year 2150, people are gonna tell passed down stories of how much of the fucking shit Cudi is. I'm honored to be apart of it now.
- sneh v aute na basu?
- 1739
príspevkov -
731
zahadzat si s priatelmi a neocakavat miliony je pohode
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Článok o hláškach z Dva a pol chlapa, rly?
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 992
príspevkov -
85
Dávam si hate, že som žgrlavý jew dať 400€ za poriadnejšie boty, pritom som tento týždeň na handry (žiadny high fashion) minul vyše tých 400€...
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia