NFL (National Football League)
/ 192 príspevkov /- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
zápas jak oči!

"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 244
príspevkov -
2
Tom Brady 22/36, 340 YDS, 3 TD , som zvedavy co dnes poradi RGIII ale verim mu
e: Redskins vyhrali
eagles porazili giants , packer vyhrali nad saints iba o 1 bod 
cowbys - bears by som si velmi rad pozrel to bude pekny zapas
e: Redskins vyhrali

cowbys - bears by som si velmi rad pozrel to bude pekny zapas
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom.
fikolo.tumblr.com
fikolo.tumblr.com
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Chlapi, nie som až tak ešte doma v NFL a sledujem ju skorej tak okrajovo len, tak mám dve otázky, koľko šancí má tím na získanie jednotlivých downov? Bo jak som si všimol niekedy už potom radšej pantujú keď nechcú riskovať, tak koľko pokusov na to majú? A potom čo znamená keď hovoria "tretí na desať" a podobne
díky vopred

"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 1175
príspevkov -
71
Utok ma vzdy 4 pokusy (down) spravit 10 yardov. Ak sa im to nepodari, tak nasleduje super.
“In this world, you must be oh so smart, or oh so pleasant. Well, for years I was smart. I recommend pleasant.” from Harvey (1950)
- 156
príspevkov -
0
IveSS napísal:Atlanta - Carolina!zápas jak oči!
už jsem dlouho neviděl takhle skvělý a napínavý zápas až do posledních vteřin...ale najebali mě panthers, pro ten jeden-dva yardy si měl cam jít

http://www.panthers.com/news/article-2/Nakamura-takes-blame-for-loss/43def054-9a76-44c6-be43-c46eb48dd65b
ale ne, pokazil to celý tým, už jsem věřil že to dotáhnou do vítězného konce no, dokonce jsem si na ně vsadil a chybělo tak málo!!! a mohl jsem být boháčem

IveSS napísal:A potom čo znamená keď hovoria "tretí na desať" a podobne.
první číslice je počet downů a druhá číslice vyjadřuje vzdálenost k překonání prvního downu
no hard work, no results
- 1379
príspevkov -
50
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
- 467
príspevkov -
26
IveSS napísal:Atlanta - Carolina!zápas jak oči!
Cam je zlatíčko

http://ninedaysuntil.tumblr.com/
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
dex napísal:Utok ma vzdy 4 pokusy (down) spravit 10 yardov. Ak sa im to nepodari, tak nasleduje super.
Rozumiem, preto po treťom pokuse už väčšinou pantujú nech súper nemá výhodnú pozíciu

- 1175
príspevkov -
71
IveSS napísal:a ešte čo znamená to "tretí na desať" ?? tretí pokus na desať yardov? a podobne?
jo, vid
LNG napísal:první číslice je počet downů a druhá číslice vyjadřuje vzdálenost k překonání prvního downu
“In this world, you must be oh so smart, or oh so pleasant. Well, for years I was smart. I recommend pleasant.” from Harvey (1950)
- 520
príspevkov -
6
poraďte prosím ak chcem začať sledovať nfl podrobne, tipy na nejaké stránky a diskusne fora.
- 244
príspevkov -
2
fikolo.tumblr.com
fikolo.tumblr.com
- 244
príspevkov -
2
nieviem ci uz zacali aj na nova sport ked tak tu si najdi zapas http://www.thefirstrow.eu/sport/american-football.html
fikolo.tumblr.com
fikolo.tumblr.com
- 244
príspevkov -
2
Stafford zasa naopak...

fikolo.tumblr.com
fikolo.tumblr.com
- 1379
príspevkov -
50
Pozeral som, chcel som aby Eagles vyhrali lebo mam DeSean Jackson vo fantasy teame.
Necakal som som ze 49ers dostanu taky nater od Giants, takisto aj Colts ma sklamali.
Necakal som som ze 49ers dostanu taky nater od Giants, takisto aj Colts ma sklamali.
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
- 244
príspevkov -
2
redskins dalsia vyhra ! RG nabehal 138 yds a 2 td , nahadzal 182 a 1 td...blazon , Ponder 4x sacked + 2 int aka redskin najhorsia defenziva?
falcons 6 - 0
ja som ani necakal ze prehraju
falcons 6 - 0
ja som ani necakal ze prehraju

fikolo.tumblr.com
fikolo.tumblr.com
- 156
príspevkov -
0
Ray Lewis zraněný nejspíš do konce sezony
no snad takto neukončí kariéru...

no hard work, no results
- 244
príspevkov -
2
snad nie ale aspon bude moct natocit viac reklam
ide niekto do londyna na pats vs rams?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LEJ0Czo_PLE[/youtube]

ide niekto do londyna na pats vs rams?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LEJ0Czo_PLE[/youtube]
fikolo.tumblr.com
fikolo.tumblr.com
- 1379
príspevkov -
50
sledovali ste pats vs rams? bol azda niekto aj vo wembley?
rams nic moc teda ale ani nic ine som necakal, Brady mi skoroval 28 fantasy football points, 4 tds.
viking v buccanners som tiez sledoval kedze tam mi hral peterson (16 ffp) aj doug martin(32ffp), obaja dali dobre tds.
v utorok sa chystam pozriet reprizu cardinals vs. 49ers, tam tipujem dost velku prehru cardinals, fitzgeralga mam vo ff teame

rams nic moc teda ale ani nic ine som necakal, Brady mi skoroval 28 fantasy football points, 4 tds.
viking v buccanners som tiez sledoval kedze tam mi hral peterson (16 ffp) aj doug martin(32ffp), obaja dali dobre tds.
v utorok sa chystam pozriet reprizu cardinals vs. 49ers, tam tipujem dost velku prehru cardinals, fitzgeralga mam vo ff teame

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia