Soccer Thread (ČOBEJ je legenda edition)
/ 11688 príspevkov /- Predchádzajúci
- 1
- …
- 582
- 583
- 584
- 585
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Pred mesiacom som čítal článok kde sa vyjadroval že určite chce raz viesť Mníchov, včera novinárom neodpovedal na otázky ohľadom toho či bude novým trénerom Bayernu, takže momentálne asi jediné riešenie. Toho Kloppa si snáď ani nemyslel vážne.
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- nerob sa ze si drsny
- 338
príspevkov -
25
chcel som napisat, ze "dufam ze ho nahradi"
no Klopp ma teraz tazkosti s Liverpoolom a v nemeckej lige dobre daval. asi 10 rokov dozadu ho aj v Bayerne chceli, ale nakoniec ich odmietol.
ak by sa nedohodli, moze to byt Christoph Daum, alebo Thomas Tuchel, kedze oni su free teraz
no Klopp ma teraz tazkosti s Liverpoolom a v nemeckej lige dobre daval. asi 10 rokov dozadu ho aj v Bayerne chceli, ale nakoniec ich odmietol.
ak by sa nedohodli, moze to byt Christoph Daum, alebo Thomas Tuchel, kedze oni su free teraz

“We don’t even ask happiness, just a little less pain.”
― Charles Bukowski
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 1379
príspevkov -
50
na hlavnej stranke mi vobec neukazuje forum, musim ist cez filmkult.
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
- nerob sa ze si drsny
- 338
príspevkov -
25
keby z protiutoku padne gol, tak rozhodca je uz pod zemou 

“We don’t even ask happiness, just a little less pain.”
― Charles Bukowski
- 650
príspevkov -
67
viete ze ja fucik nekukam. ale messi zajebal krasny 600. gol v kariere
a komentator z toho pustil do gati

last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-

"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia