Soccer Thread (ČOBEJ je legenda edition)
/ 11688 príspevkov /- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572

[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
- 1379
príspevkov -
50
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
fuha. nepisu niekde aj sumu na ktoru je nastavena ta predkupna klauzula?
- 1379
príspevkov -
50
Podla Bildu €5M for each season then a buy option for €35.2M in June 2019
Neviem jak doveryhodny je Bild.
Neviem jak doveryhodny je Bild.
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
- 1379
príspevkov -
50
- 1378
príspevkov -
183
este morata by mohol odist a bolo by to idealne. akurat to by znamenalo, ze by nejaky utocnik musel prist, takze buh vi
btw ta opcia za jamesa je smiesna, pre bayern obrovsky steal (ak sa uchyti teda). ak nie, tak ho vratia do realu a bude mat este mensiu hodnotu, cize nechapem tak uplne politiku madridu, nuz ale
btw ta opcia za jamesa je smiesna, pre bayern obrovsky steal (ak sa uchyti teda). ak nie, tak ho vratia do realu a bude mat este mensiu hodnotu, cize nechapem tak uplne politiku madridu, nuz ale
- 1443
príspevkov -
13
Stale sa smejem ako mohli s takou opciou súhlasiť. To je čistá krádež

- 1443
príspevkov -
13
Moody napísal:si chlapci dopriali na dovolenke![]()
Vzhladom na náročnost pripravy to maju za týždeň zhodene.
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
Tak Bakayoko uz je vraj dohodnoty s Chelsea a este tento tyzden pride na zdravotnu prehliadku. Myslite ze Conte necha ist Matica do United, alebo ho bude chciet predat niekde inde?
- 748
príspevkov -
170

Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
- 1443
príspevkov -
13
Gianluigi Donnarumma se nakonec přece jen uvázal v AC Milán. S Rossoneri podepsal smlouvu do roku 2021.
Gianluigi Donnarumma se nakonec přece jen uvázal v AC Milán. S Rossoneri podepsal smlouvu do roku 2021.
- nerob sa ze si drsny
- 338
príspevkov -
25
e. James na aky post by mohol ist?
e. James na aky post by mohol ist?

“We don’t even ask happiness, just a little less pain.”
― Charles Bukowski
- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
imo ako klasicka 10ka za utocnikom - viac dele alli, menej mesut ozil, ak si rozumieme
chat shit get banned
- nerob sa ze si drsny
- 338
príspevkov -
25
ten post je vacsinou mullerov samizda, snad ten nepresedi celu sezonu na lavicke :(

“We don’t even ask happiness, just a little less pain.”
― Charles Bukowski
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
No myslím si, že Mullerov post na budúcu sezóne je práve tá lavička
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 1322
príspevkov -
1
douglas costa oficiálne do juventusu, s moratom to vyzerá tak, že zostane keďže odcestoval s týmom do USA
- 1378
príspevkov -
183
nerozumiem tomu ale preco ho Perez nepredal, ked mu ponukali 80milionov eur (teda udajne no), pretoze ak to bola skutocne pravda, tak je to za takeho hraca vyhra na loterii. a pri sucasnej politike realu by za tu cenu priniesli 5 spickovych mladych talentovanych utocnikov, z ktorych minimalne 2-3 by boli rozhodne lepsi nez Morata. nehovoriac o tom, ze by im ani nevadilo vysedavanie na lavicke, pretoze by este nemali na A-tim.
- 1379
príspevkov -
50
- 1322
príspevkov -
1
@nippie morata je skvelý útočník, možno sa ti zdá ako drevo, kvôli výške ale to hovorili aj o benzemovi a aha aké driblingy dával na konci sezóny, nehovoriac, že pri terajšej ''politike'' realu sa uprednostňujú španieli a odchovanci. 80 mil. € je určite veľmi dobrých ale určite sa dohodli že bude dostavať viac času ako minulu sezónu a potom sa uvidí ako ďalej ale myslím, že po konci tejto sezóny odíde benzema/morata aby sa uvoľnilo miesto pre mbappeho, ktorý ak samozrejme nebude mať zlú sezónu + mayoral ako tretí útočník taktiež dostane asi viac priestoru ako dostal diaz
@player aj ja som myslel, že pôjde do city ale čítal som že v city mu dávali 110k týždenne a v Paríži má 230k týždenne
@player aj ja som myslel, že pôjde do city ale čítal som že v city mu dávali 110k týždenne a v Paríži má 230k týždenne
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia