Android
/ 96 príspevkov /- Predchádzajúci
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- GOPNIK
- 3428
príspevkov -
302
hladam machra co mi zmeni imei na lollipop
píčovina vole. ty se musíš nejvíc našňupat a pak budeš nejvíc sázet
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Potrebujem apku na upozornenia, pripomienky. Úplne jednoduché dačo, kde len nastavím čo mi má pripomenúť a kedy, a zapnem nejaký budík nech mi to zvoní.
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- nerob sa ze si drsny
- 338
príspevkov -
25

“We don’t even ask happiness, just a little less pain.”
― Charles Bukowski
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Chcel som nejakú appku kde si to viem aj jednoducho spätne prezrieť, tie pripomienky.
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- Október 2016
- 1867
príspevkov -
280
[hsimg]http://i68.tinypic.com/kasetu.jpg[/hsimg]
- 1443
príspevkov -
13
z ničoho nič (teda nič o čom by som vedel) mi FB appka v mobile začala žrať baterku (ako v používaní batérie to bolo tak 20%, ale teraz to bolo cez 50%) a vybíjal sa strašne rýchlo, aj keď bol odpojený od WIFI a zapnutý šetriaci mód, tak som ju odinštaloval a skúsil swipe PRO, ale nie je to ono, neviete niekto čím to môže byť? čo treba vypnúť aby FB na mobile toľko nežral?
- 1379
príspevkov -
50
skus vycistit cache a data vo FB appke, potom preinstaluj, ci to bude stale robit. ak hej, skusil by som factory reset uplne...
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
- 931
príspevkov -
69
co vypnut? nic. nepouzivat vobec, zapni si facebook cez prehliadac, daj si odkaz na plochu a mas to uplne to iste
- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
- 20
príspevkov -
1
Yeremy napísal:z ničoho nič (teda nič o čom by som vedel) mi FB appka v mobile začala žrať baterku (ako v používaní batérie to bolo tak 20%, ale teraz to bolo cez 50%) a vybíjal sa strašne rýchlo, aj keď bol odpojený od WIFI a zapnutý šetriaci mód, tak som ju odinštaloval a skúsil swipe PRO, ale nie je to ono, neviete niekto čím to môže byť? čo treba vypnúť aby FB na mobile toľko nežral?
Podla mna odinstalovat nepotrebne appky alebo ich zakazat, niektore appky su zbytocne velke zaberaju priestor aj v pamati a zeru baterku
ked chces pozriet pocasie nemusis na to mat appku co bude cele dni v pamati a pozries si ju raz za den kludne staci pozriet nejaky web o pocasi a hotovo
napr. tu: http://pocasie.pozri.sk . Dalej treba v mobile preriedit fotky a videa. Pripadne si ich roztriedit do adresarov. Kazdy OS ma problem ked je adresar a tam tisice fotiek.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia