Automobily
/ 1312 príspevkov /- 4319
príspevkov -
399
vsak minule jeden zrazil dve dievcata co mali 12 rokov na prechode, este tam stal bus, co by si mal vlastne aj spomalit a siel okolo 70 km, a dostal 3 roky, este sa rok odvolaval, dufam ze takych ludi v base dojebu dakde,

- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
obycajne mi je ta medialna a aj ludska "masaz" po vyssich trestoch cudzia, pretoze mi to aj tak tych ludi nevrati (keby slo o mna) - ale predsalen kurva, toto uz nie je normalne. treba nastavit jasne pravidla, tvrde tresty a tak ist prikladom pre ostatnych careless drivers.
chat shit get banned
- 7
príspevkov -
0
Adamo to nastastie nie... ale namiesto toho som pred 2rokmi cez zimu vyniesol branku

- 244
príspevkov -
2
ale zatial bez papierov

The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom.
fikolo.tumblr.com
fikolo.tumblr.com
- nehehe
- 1765
príspevkov -
221
miskotz napísal:adamo napísal::D:D dalsia diviak/srna ?
Adamo to nastastie nie... ale namiesto toho som pred 2rokmi cez zimu vyniesol branku
Tyzden dozadu sa mi podarilo tiez podobne no len som sa pritlacil nanu keze bol pred nou v kolajach lad.. Odnieslo si to cuchnute cislo na spz... Tento tyzden pokorim hranicu 10000km najazdenych km od jula, bez pokuty a skrabanca klop klop klop
- 7
príspevkov -
0
adamo napísal:Tento tyzden pokorim hranicu 10000km najazdenych km od jula, bez pokuty a skrabanca klop klop klop
gratulujem. len tak dalej... ja mam na konte uz kus viac cca 80-90k km, ale zase mam aj nejaky ten skrabanec /zo zaciatkou, a kde inde ako v garazi

- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Ja som túto zimu konečne prezul gumy, doteraz som 2roky jazdil na letných
ale tie drifty keď je nasnežené stoja za to 

"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 7
príspevkov -
0
inac to nie je sranda. min.rok som siel do KE /kedze tu studujem/ rano a videl som dost vaznu havarku. typek nemal zimne najebal to do nejakej zenskej tusim zomrela
inac to nie je sranda. min.rok som siel do KE /kedze tu studujem/ rano a videl som dost vaznu havarku. typek nemal zimne najebal to do nejakej zenskej tusim zomrela
- nehehe
- 1765
príspevkov -
221
Ivess k tomu by som sa nepriznaval za to by ti nejden clovek dal facku a ja tiez.
- 992
príspevkov -
85
adamo napísal:Ivess k tomu by som sa nepriznaval za to by ti nejden clovek dal facku a ja tiez.
Neni to len o pneu.... Napr žena na zimných pneu je nebezpečnejšia než voláky týpek na slikoch

- nehehe
- 1765
príspevkov -
221
v lete som pracoval pre brata v londyne a sused mal mercedes E-ckovy coupe a posledny den co som tam bol tak ho rozbil o zvodildla v zakrute.. lepsie gumy nebol by problem sam to priznal no jeho vyzerali ako slicky a chybal mu milimeter aby trcali nitky
a guma ako jedina vec ktora spaja auto s vozovkou je dost dolezita podla mna 

- 51
príspevkov -
0
NickToS napísal:Neni to len o pneu.... Napr žena na zimných pneu je nebezpečnejšia než voláky týpek na slikoch
ze mas blbe a retardovane zeny okolo seba to mi je luto ja poznam zeny ktore jazdia lepsie ako muzi tak prosim ta nemaj klapky na ociach

- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Nie policajti ma chvalabohu nezastavili, ale bolo to aj tým, že u nás v NZ je zima asi tak týždeň dokopy aj so snehom, takže preto som do toho neinvestoval, a zase viem šoférovať, viem čo si na letných môžem dovoliť a čo nie.
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 376
príspevkov -
3
Ja som nikdy nerobil boh vie ake rozdiely medzi tym no nejake urcite ale neprehanal som to, a kedze som teraz na autoskole tak ten instruktor jak otom rozpraval kus aj do detailu tak sa mi to uz zda celkom ako dost velky rozdiel
Zimne a letne myslim ak nahodou

Nigga stole my bike
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Tak v letných sa ti cez zimu moc rýchlo dostane medzi tie drážky sneh, a potom to riadne "klouže"
brzdná dráha sa samozrejme predlžuje, a brzdiť vtedy ani nemá zmysel. Ale vravím, ak nie si nejaký frajer čo má ego posilnené Fast and Furious, a vieš čo od auta môžeš očakávať, tak sa dá aj cez zimu na letných, myslím hlavne teda po meste, tou 30-40tkou, inak a inde určite nie.

- 992
príspevkov -
85
Človek tu povie volačo zo srandy a deti sa tu donho začnú obúvať .... však Dante ......
BTW. Ivess rozdiel medzi zimnými a letnými neni len v dezéne ale aj v zmesi s ktorej sú robené. Ludia si neprezúvajú gumy len kvoli snehu ale aj ked je sucho a zima tak sa tie pneu uplne inak správajú lebo letné sú tvrdé ( v zime mozu aj prasknúť) a na studenej vozovke sa uplne inak chovajú a nemajú taký grip jak v lete ..... Naopak zimné su makké a keby na nich jazdíš v lete tak ich vydereš za chvílu ........
BTW. Ivess rozdiel medzi zimnými a letnými neni len v dezéne ale aj v zmesi s ktorej sú robené. Ludia si neprezúvajú gumy len kvoli snehu ale aj ked je sucho a zima tak sa tie pneu uplne inak správajú lebo letné sú tvrdé ( v zime mozu aj prasknúť) a na studenej vozovke sa uplne inak chovajú a nemajú taký grip jak v lete ..... Naopak zimné su makké a keby na nich jazdíš v lete tak ich vydereš za chvílu ........
- 376
príspevkov -
10

Chlapci na "scene" sa diskuju krizom krazom. V pozadi ale cele toto vsetko riadi jeden genius, mastermind. Roko Superstars 2013.
- 51
príspevkov -
0
NickToS napísal:Človek tu povie volačo zo srandy a deti sa tu donho začnú obúvať .... však Dante .
presne tak az o tri roky dostanem obcianku ti ju okopirujem co nemeni nic na tom ze si obmedzeny co sa tyka zien za volantom

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia