Pharizej napísal:fuha tak to je ťažký typ, čo som pozeral včera proti Spurs boli v útoku dosť jalový
anon napísal:bale je tiez dement, o tom ziadna co sa tyka divingu. to ze chcel hrat loptu si mysli len on a neuvedomeli fans scouserpoolu (ti normalni to pochopili, ako som cital). zabudol si povedat ze FA je fergie association... 18 titles cant remember the last one?
R.Jay napísal:b4rok mi povedz aky je rozdiel medzi tym ze sa budes jak debilko skrucat 3 minuty a maximalne si nasmiech alebo sa postavis hned a hras dalej, uplne je to odveci a trapne
Kód: Vybrať všetko
to ze chcel hrat loptu si mysli len on a neuvedomeli fans scouserpoolu (ti normalni to pochopili, ako som cital)
anon napísal:a neviem preco do toho tahas fans ktori nevidia realitu, takych ma kazdy velky klub, united, scouserpool, citizens...
IveSS napísal:Kód: Vybrať všetko
to ze chcel hrat loptu si mysli len on a neuvedomeli fans scouserpoolu (ti normalni to pochopili, ako som cital)
anon napísal:a neviem preco do toho tahas fans ktori nevidia realitu, takych ma kazdy velky klub, united, scouserpool, citizens...
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia