Nadprirodzene javy
/ 88 príspevkov /- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
v poslednej dobe sledujem na mojich potulkach svetom jeden velmi znepokojujuci fakt. uroven kvality verejnych zachodov v nakupnych centrach ide dost dole, hlavne sa deje taka mysteriozna vec, ze vzdy ked odchadzam z toalety, pri umyvadlach niesu servitky na utireanie ruk a ten susic na ruky nefunguje. mam pocit ze moje telo vydava nejaku negativnu energiu ktora sposobuje znefunkcnenie tychto susicov v mojom okoli. permanentny nedostatok servitiek na utieranie ruk, pripadne ich uplna absencia je pre mna uz absolutnou zahadou a nedokazem si ju vobec vysvetlit.
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
- 1070
príspevkov -
226
Jediné miesto, kde sa mi to ešte nikdy nestalo je piešťanský Aupark, ale inak podobne a nenávidím to...
- Prichádza nový Tibčo
- 1182
príspevkov -
43
Jj presne Moody, a to si vsimni niekedy na dverách, keď sa zapisujú upratovačky do papiera, že upratali (každú hodinu)
Ale servitky nic. A ja zase vidim jednoduche vysvetlenie. Kriza 

Nikdy viac žiadne šachy
http://ask.fm/JednoduchoTibor
http://ask.fm/JednoduchoTibor
- 299
príspevkov -
29
- 417
príspevkov -
26
Skúšal to niekto? https://sk.wikipedia.org/wiki/Astr%C3%A1lne_cestovanie
- 1379
príspevkov -
50
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
- 567
príspevkov -
87
Mávam spánkovú paralýzu, dosť často, takže sem tam sa prenesiem niekam, ale skôr vidím len obludy duchov N shit
- idem grindin ako Koston
- 1677
príspevkov -
689
volakedy sa mi stane, ze trollujem trollujem a zrazu ziscim, ze to uz aj myslim vazne, weird
v posteli so 40tkou
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
[hsimg]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10418977_813459575331453_6806830266556486209_n.jpg[/hsimg]
- 831
príspevkov -
219
raz za cas mam taky zvlastny sen (alebo seriu snov, neviem jak to spravne nazvat), ide o to, ze v momente jak zavriem oci upadnem do sna, viem ze je to sen a dostanem hrozny strach, zobudim sa (tym ze myknem telom, tak sa budim zo snov), otvorim oci a hned jak ich zavriem tak sa stane to iste - v momente upadnem do uplne toho isteho sna. takto sa to opakuje cca 5 krat, cele to trva asi 5 minut, potom obvykle zmenim polohu lezania a prejde to.. stalo sa mi to 6 krat, vzdy islo o uplne jednoduche no hrozne zvlastne sny, spomeniem si teraz len na 3 - uplne prvy bol ze som sa na seba v noci pozeral z rohu izby jak spim, dalsi ze som sa pozeral v noci cez poodchylene vchodove dvere do babkinho bytu a treti (stal sa mi teraz) ze som lezal v jaskyni a chodili okolo mna tiene.. samoosebe to neznie strasidelne, no vzdy z toho dostanem nehorazny strach, sam neviem preco a mam ten strach aj potom co to prejde, nechapem to
nestretol sa s tym nahodou niekto, popr nevie niekto co to je?
edit-wtf teraz som sa pozrel kolko je hodin.. tak nie, trvalo to asi 3/4 hodinu o.O
nestretol sa s tym nahodou niekto, popr nevie niekto co to je?
edit-wtf teraz som sa pozrel kolko je hodin.. tak nie, trvalo to asi 3/4 hodinu o.O
www.dribbble.com/SimonKrivda
- GOPNIK
- 3428
príspevkov -
302
píčovina vole. ty se musíš nejvíc našňupat a pak budeš nejvíc sázet
- 1603
príspevkov -
129
uplne prvy bol ze som sa na seba v noci pozeral z rohu izby jak spim, dalsi ze som sa pozeral v noci cez poodchylene vchodove dvere do babkinho bytu a treti (stal sa mi teraz) ze som lezal v jaskyni a chodili okolo mna tiene.. samoosebe to neznie strasidelne
Ten prvy je scary as fuck a tomu ver ze aj takto ked to pises to znie strasidelne

- 831
príspevkov -
219
ano, zvuky pocujem aj ja, raz som mal dokonca aj halucinacie medzi tymi snami ktore by sa dali najlepsie opisat ze som snival s otvorenymi ocami
www.dribbble.com/SimonKrivda
- 3564
príspevkov -
682
tekU napísal:skus zit zdravsie, zmenit jedalnicek
a ty si mal na sciu vyse 90 hej
Toľko sa chodí s džbánom po vodu...až ti rozjebe niekto hlavu - MUDr. Ondrej Beňačka
- idem grindin ako Koston
- 1677
príspevkov -
689
v posteli so 40tkou
- GOPNIK
- 3428
príspevkov -
302
lebo zivotny styl neovplyvnuje kvalitu spanku? chod riesit politiku radsej
píčovina vole. ty se musíš nejvíc našňupat a pak budeš nejvíc sázet
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia