Apple (iPad, iPhone, Mac, iPod...)

/ 1404 príspevkov /
Ak si nevieš vybrať z kategórií vyššie.
Užívateľov profilový obrázok
908
príspevkov
66
karma

Príspevok jjake » Ne 26. Jan 2014 15:24:31

Nejaké linky na to?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
652
príspevkov
-1209
karma

Príspevok draco » Ne 26. Jan 2014 15:29:43

0
0
Užívateľov profilový obrázok
889
príspevkov
105
karma

Príspevok MDY » Ne 26. Jan 2014 15:29:55

0
0
Užívateľov profilový obrázok
652
príspevkov
-1209
karma

Príspevok draco » Ne 26. Jan 2014 15:31:24

nerobim cely den nic len sedim za pc a kopirujem statusy lol
0
0
Užívateľov profilový obrázok
Október 2016
1867
príspevkov
280
karma

Príspevok tralala » Po 27. Jan 2014 17:58:55

ak som si vymazal neake video z iphonu da sa získať neak naspäť?
[hsimg]http://i68.tinypic.com/kasetu.jpg[/hsimg]
0
0
Užívateľov profilový obrázok
122
príspevkov
6
karma

Príspevok martinzmartina » Po 27. Jan 2014 21:57:53

jedine ak si mal zalohu kde to bolo a obnovis si ju, respektive nejako zo zalohy vyexportovat video, ale to sa imo neda
0
0
Užívateľov profilový obrázok
889
príspevkov
105
karma

Príspevok MDY » Po 27. Jan 2014 23:06:47

mas zapnuty photostream? Ak ano, tak tam, ak nie..tak nie
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Po 27. Jan 2014 23:23:50

martinzmartina napísal:jedine ak si mal zalohu kde to bolo a obnovis si ju, respektive nejako zo zalohy vyexportovat video, ale to sa imo neda


zo zalohy nevyexportujes nic, jedine ze celu zalohu nahodis.
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Ut 28. Jan 2014 19:09:27

ked pouzivam klasicke Notes v iphone, je mozne to nejak synchronizovat s PC, samozrejme tak, ze ked tam nieco upravim na PC, tak sa to prenesie do iphonu atd?

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
Október 2016
1867
príspevkov
280
karma

Príspevok tralala » Ut 28. Jan 2014 19:11:57

MDY napísal:mas zapnuty photostream? Ak ano, tak tam, ak nie..tak nie

ako zistim či to mam zapnute? (som laik)
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Ut 28. Jan 2014 19:14:44

tralala: settings>iCloud>photos

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nehehe
1765
príspevkov
221
karma

Príspevok adamo » Ut 28. Jan 2014 19:41:28

Moody napísal:ked pouzivam klasicke Notes v iphone, je mozne to nejak synchronizovat s PC, samozrejme tak, ze ked tam nieco upravim na PC, tak sa to prenesie do iphonu atd?

je to mozne zosynchronizovat s notes v gmaili.. alebo klasicky https://www.icloud.com/#notes alebo si kup mac :D
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Ut 28. Jan 2014 19:44:07

cez ten web icloudu uz to riesim. a mac planujem kupit, len chybaju financie momentalne. :cry:

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
2519
príspevkov
609
karma

Príspevok alx » Ut 28. Jan 2014 22:03:38

moj mac ma uz hm, 3 a pol roka, dost huci a je spomaleny... po restarte ide chvilu ok, ale aj tak huci. reinstallol som os, ze som vsetko vymazal z hdd, no aj tak to robi. nechcem ho zbytocne brat do apple servisu a platit 50e.. moze byt, ze ked pridam 4gb ramky (mam 4gb) mi pojde lepsie? ale zas mamin air ma 4gb a ide ok, ci to sa moze opotrebovat? (lol ja neviem), alebo mam asi nieco ine dojebane a nema to nic s ramkou? i mean, nechcem minut 200e na opravy, ked cely book ma mozno hodnotu 500e

ramku si viem kupit a vymenit aj sam, preto ked to moze mat neco s nou, ho nechcem nikde brat.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nehehe
1765
príspevkov
221
karma

Príspevok adamo » Ut 28. Jan 2014 22:59:08

upgradni hdd na ssd supni tam 4gb ramky a budes mat kludny, tichy a stale pomerne rychly pc, neviem aky ma mama air ale vsetky su fajn prave koli ssd, zisti co huci ak je to ventilator tak ho prefukni stlacenym vzduchom
0
0
Užívateľov profilový obrázok
122
príspevkov
6
karma

Príspevok martinzmartina » Ut 28. Jan 2014 22:59:57

adamo napísal:je to mozne zosynchronizovat s notes v gmaili.. alebo klasicky https://www.icloud.com/#notes alebo si kup mac :D


ja to mam cez gmail, ale nevyhoda je, ze funguje len smer iphone>gmail, ked nieco upravim na gmaily, resp presuniem do notes, v iphone sa to nezmeni, neukaze, alebo sa mylim?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
2519
príspevkov
609
karma

Príspevok alx » Ut 28. Jan 2014 23:13:15

adamo napísal:upgradni hdd na ssd supni tam 4gb ramky a budes mat kludny, tichy a stale pomerne rychly pc, neviem aky ma mama air ale vsetky su fajn prave koli ssd, zisti co huci ak je to ventilator tak ho prefukni stlacenym vzduchom


vies mi hodit linky (za tie nalepky) na to, co mam presne kupit? :l ci potrebujes nejake info o mojom mbp?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
992
príspevkov
85
karma

Príspevok NickToS » Ut 28. Jan 2014 23:20:59

No neviem či chceš investovať tolko do relatívne starého booku lebo to ssd je pomerne drahá záležistosť..... ale ofc dosť pomôže, tá ramka je lacnejšia ale nwm či niečo pomôže.
Myslím si, že ho budeš mať zaprášený tak skús s tým niečo porobiť (ten vzduch v spreji by mohol stačiť)
0
0
Užívateľov profilový obrázok
2519
príspevkov
609
karma

Príspevok alx » Ut 28. Jan 2014 23:42:27

teraz po restarte ide ok, ale zajtra mu zacne jebat, alebo o hodinu.. mam aj 15tabov otvorenych, itunes, spotify, film atd.. a ide hladko celkom.. neviem ci sa prehreje alebo preco mu jebne po case.

skusim teda ten sprej...ak to budem vediet odsrobovat a spoznam ventilator :l
0
0
Užívateľov profilový obrázok
821
príspevkov
140
karma

Príspevok sLIk » Ut 28. Jan 2014 23:45:03

Záleží kolik má hdd/kolik místa potřebuje prtž do 256 se asi nevyplatí už investovat (+love za složení, reinstall atd.) a 128 je zas dost málo. +4gb ramky nepomůže maximálně koupit novou (rychlejší) a nasadit místo starý
0
0

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia