Apple (iPad, iPhone, Mac, iPod...)

/ 1404 príspevkov /
Ak si nevieš vybrať z kategórií vyššie.
Užívateľov profilový obrázok
134
príspevkov
0
karma

Príspevok lukas68 » Po 30. Nov 2015 12:07:00

pojebany telekom, ze ked chcem reklamovat sluchadla musim dat aj telefon, hovorim sak ale telefonu nic neni, no bohuzial servis samotne sluchadla neprijme, cize tak to je s reklamaciou samostatneho prislusenstva, jebnute na hlavu cele
0
0
Užívateľov profilový obrázok
Október 2016
1864
príspevkov
279
karma

Príspevok tralala » Po 30. Nov 2015 14:40:46

^dik, tiež som s tym chcel ist do telekomu
[hsimg]http://i68.tinypic.com/kasetu.jpg[/hsimg]
0
0
Užívateľov profilový obrázok
134
príspevkov
0
karma

Príspevok lukas68 » Po 30. Nov 2015 15:36:06

inac potrebujem teraz kupit nove sluchadla, a earpods mi vyhovuju cize opat ich kupim, a ako to je v tych obchodoch? na heureke idu uz od 13-15e a napr. taka alza ich ma za 30, tie lacne su nejake faky alebo original? da sa to nejako zistit? dik
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nehehe
1765
príspevkov
221
karma

Príspevok adamo » Ut 01. Dec 2015 8:53:55

0
0
Užívateľov profilový obrázok
831
príspevkov
219
karma

Príspevok eklips » Št 03. Dec 2015 20:23:55

s tymito lab.c kablami mate niekto skusenosti? zodpovedaju tomu povedzme pozitivnemu popisu?
http://www.mzone.sk/lab-c-lightning-syn ... ilver-7013
www.dribbble.com/SimonKrivda
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1566
príspevkov
178
karma

Príspevok nobody » Št 03. Dec 2015 22:32:03

k***a, čo sa mi dnes stalo, prišiel som v pohode domov a dal som si na iphone aktualizovať appky a nejaké nové dal sťahovať a ono mi to všetko stiahlo z mobilných dát (pol paušálu preč) lebo som zabudol, že nemám na iphone zapnutú wifi, inak to vždy pripojilo automaticky samozrejme... tak sa pýtam prečo sa ma to nemohlo ešte kontrolne spýtať, či to chcem naozaj sťahovať z dát :(((
Si šťastný?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
889
príspevkov
105
karma

Príspevok MDY » Št 03. Dec 2015 23:21:53

lebo sa to kontrolne opyta len ak ma niektora z poloziek nad 100MB, inak ide cez mobilne data
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nehehe
1765
príspevkov
221
karma

Príspevok adamo » Št 03. Dec 2015 23:56:03

taktiez si to vies nastavit manualne aby sa updateovali len cez wifi a automaticky
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Pi 04. Dec 2015 16:33:02

NOBODY napísal:tak sa pýtam prečo sa ma to nemohlo ešte kontrolne spýtať, či to chcem naozaj sťahovať z dát :(((


preco by sa to pytalo? v nastaveni si mozes urobit to, ze na taketo veci sa vobec nepouzivaju mobilne data a na wifi sa ti appky updatuju automaticky a mas pokoj...
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1566
príspevkov
178
karma

Príspevok nobody » Pi 04. Dec 2015 16:50:40

tie aktualizácie celkovo nejako blbnú podľa mňa
toto asi nie je normálne, že mi to takto ukazuje asi už deň
[hsimg]http://i.imgur.com/dwMoYbw.png[/hsimg]

a kde konkrétne nájdem, že aby to sťahovalo iba cez wifi? lebo v "iTunes a Appstore" nemám samozrejme aktivované "použiť mobilné dáta"
Si šťastný?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
Prichádza nový Tibčo
1182
príspevkov
43
karma

Príspevok Tibčo » So 05. Dec 2015 9:11:40

Mne sa toto stalo presne predvcerom. Som odinstaloval appku, ktoru som chcel povodne aktualizovat a nainstaloval som ju spat. A uz mam pokoj, aktualizacie idu odvtedy zasa normalne
Nikdy viac žiadne šachy
http://ask.fm/JednoduchoTibor
0
0
Užívateľov profilový obrázok
908
príspevkov
66
karma

Príspevok jjake » So 05. Dec 2015 10:20:47

moze sa mi baterka na iphonise dojebat keby som mal stale zapnuty low power mode? (co ja viem aj od 100% lebo vcera mi trosku lepilo ci mi vydrzi baterka, tak som to zapol uz na nejakych 55%
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » So 05. Dec 2015 15:19:50

urcite nie. mozes mat low power aj stale zapnuty, len si zbytocne spomalujes telefon.

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » So 12. Dec 2015 16:54:19


"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nehehe
1765
príspevkov
221
karma

Príspevok adamo » Pi 18. Dec 2015 10:56:26

0
0
Užívateľov profilový obrázok
Október 2016
1864
príspevkov
279
karma

Príspevok tralala » Po 28. Dec 2015 15:10:05

ahojte, použivam apple music (je to kokotina) pravidelne sa to kazi ale teraz mi spravilo toto. neviem prečo. Cely deň mi to išlo, vypol som mobil a zrazu ked chcem pustit hudbu ktoru som si dal z apple music normalne do offline režimu toto mi ukazuje.
[hsimg]http://i63.tinypic.com/21e6ez9.png[/hsimg]
prosim nedissujte ma (s/o adamo) ak to je nejaka kktinka len...
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nerob sa ze si drsny
338
príspevkov
25
karma

Príspevok gyld » Št 31. Dec 2015 8:01:23

tralala napísal:..pravidelne sa to kazi...


Na ipode som mal presne ten isty problem.. vypol som tu cloud kniznicu o com pise, potom zapol a odvtedy s tym nemam problemy.. akurat ze ti to zmaze tie songy co mas cez AM.
navyse, to je asi iba chyba u mna, ale tento retardovany system mi zmazal k tomu aj 18 GB hudby co som tam mal len tak na volnobeh (nie cez apple music) a stale sa neospravdlnil za to...
*hm*
Obrázok
“We don’t even ask happiness, just a little less pain.”
Charles Bukowski
0
0
Užívateľov profilový obrázok
3564
príspevkov
682
karma

Príspevok adel » Ut 19. Jan 2016 2:57:15

mam problemik s imessage. na kompe mi ukazuje iba jeden skupinovy chat a ziadne ine spravy. na telefone zas vsetko okrem tohto. niekedy spravy dojdu iba na telefon, niekedy iba na komp. extremny chaos v tom je. kde je problem? doteraz nebol :(
Toľko sa chodí s džbánom po vodu...až ti rozjebe niekto hlavu - MUDr. Ondrej Beňačka
0
0
Užívateľov profilový obrázok
992
príspevkov
85
karma

Príspevok NickToS » Ut 19. Jan 2016 18:57:51

skús vypnúť a zapnúť Text message forwarding... mne to tiež raz ide raz né
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nehehe
1765
príspevkov
221
karma

Príspevok adamo » So 23. Jan 2016 20:07:08

adel napísal:mam problemik s imessage. na kompe mi ukazuje iba jeden skupinovy chat a ziadne ine spravy. na telefone zas vsetko okrem tohto. niekedy spravy dojdu iba na telefon, niekedy iba na komp. extremny chaos v tom je. kde je problem? doteraz nebol :(


pozri si nastavenia na macu messages>preferences>accounts pozri si ci mas vyplnene rovnako ako nastavenia na iphone, ja som tam mal telefon aj emaily a vsetko ok
0
0

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia