Apple (iPad, iPhone, Mac, iPod...)

/ 1404 príspevkov /
Ak si nevieš vybrať z kategórií vyššie.
Užívateľov profilový obrázok
1057
príspevkov
71
karma

Príspevok Tvaroh » Ut 30. Dec 2014 0:46:10

Mohli by spraviť 4 a 5 palcovi, hentá lopata sa aj tak nepredáva ako čakali.
See me in the hood the gangstas saying Hossa
0
0
Užívateľov profilový obrázok
407
príspevkov
23
karma

Príspevok xslepyx » Ut 30. Dec 2014 10:42:15

dakujempekne, tak predsalen radsej 5s
0
0
Užívateľov profilový obrázok
467
príspevkov
26
karma

Príspevok 8to24 » Ut 30. Dec 2014 10:48:12

nejaky slim cover na 6ku co aj trosku ochrani?
http://ninedaysuntil.tumblr.com/
0
0
Užívateľov profilový obrázok
931
príspevkov
69
karma

Príspevok daho » Št 01. Jan 2015 18:58:06

daho napísal:kamarat nasiel v uk iphone 5ku (ne, nebol kradnuty ani ine podobne kokotiny), v decembri mi ju donesie, kedze vlastni 6ku. budem ho moct pouzivat, resp. bude sa dat factory reset, vymazat icloud a vypnut find my iphone? dik za normalne odpovede

no uz ho mam, vyzera jak keby bol komplet resetnuty, mam na vyber jazyk, krajinu, proste cely ten zaciatocny setup, len po vlozeni sim pise toto. da sa to odblokovat a kolko to bude asi stat?, neviem ale od akeho operatora je

Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1057
príspevkov
71
karma

Príspevok Tvaroh » Št 01. Jan 2015 19:03:02

Nejde ti pic
See me in the hood the gangstas saying Hossa
0
0
Užívateľov profilový obrázok
shmattt
786
príspevkov
245
karma

Príspevok mattt » Št 01. Jan 2015 19:04:08

ftfy

[hsimg]http://i.imgur.com/1OhEfvj.jpg[/hsimg]
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Št 01. Jan 2015 20:20:13

pokial sa ti nece odblokovat softverovo, zaobstaraj si R-SIM. co som googlil, tk klasicky unlock by ta mohol vyjst do stovky (len netusim ci je to legit, ale povedzme ze hej)
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Št 01. Jan 2015 20:27:07

ak je to len blokovane na operatora, tak to stoji cca 20 eur odblokovanie. ak chces, napis mi pm, dam ti kontakt na chlana ktory ti to urobi na pockanie do pol hodiny a nemusis tam ani ist. ;)
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1057
príspevkov
71
karma

Príspevok Tvaroh » Št 01. Jan 2015 20:33:15

Na stranke nemeckeho T-Comu si to spravis aj sam zadarmo, ja som si takto odblokoval 4sko, len zadarmo sa to dá po skončení záruky a dajú sa tam aj iný operátori ako T-Com.
See me in the hood the gangstas saying Hossa
0
0
Užívateľov profilový obrázok
931
príspevkov
69
karma

Príspevok daho » Št 01. Jan 2015 21:29:35

ako viem zistit imei a carrier ked sa neviem dostat za tu "neplatna sim" spravu?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
962
príspevkov
146
karma

Príspevok Sangala » Št 01. Jan 2015 21:33:01

v zadu na kryte by to malo byt vytesane
0
0
Užívateľov profilový obrázok
467
príspevkov
26
karma

Príspevok 8to24 » Pi 02. Jan 2015 14:33:06

tak isto ked vyberies ten modul kam sa vklada SIMka tam tam je asi serial aj IMEI
http://ninedaysuntil.tumblr.com/
0
0
Užívateľov profilový obrázok
992
príspevkov
85
karma

Príspevok NickToS » Pi 02. Jan 2015 14:50:22

^^nn
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » St 07. Jan 2015 23:03:19

neviete niekto preco mi ukazuje jedneho interpreta v iPhone duplicitne? :| nece sa mi tym zaoberat lebo este robim nejake veci a prave som si to vsimol, tak ak niekto bude tak dobry a poradi. dik, karma ta neminie
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1378
príspevkov
183
karma

Príspevok Nippie » St 07. Jan 2015 23:48:41

zrobil som si dnes iCloud a pičoviny, no a ked si zapnem mcb tak sa musim najprv prihlasiť na svoj učet a až potom mi spusti mac. da sa to nejako dať DO PICE? že ked ho zapnem tak nemusim nič zadavať a hned ma hodi na plochu? tak jak to bolo doteraz:(
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1566
príspevkov
178
karma

Príspevok nobody » Pi 09. Jan 2015 18:14:42

Mňa zaujíma, či aj vám sa tak ľahko "obúcha" macbook.. ja mám normálne zopár menších ťuknutí na pravej hrane a naozaj netuším z čoho keďže sním určite nezaobchádzam zle. Príde mi to také dosť háklivé tie kovové ostré hrany.
Si šťastný?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
love wins. whats up with that?
3381
príspevkov
747
karma

Príspevok michal- » Pi 09. Jan 2015 18:47:18

mne jebol z metra a pol na dlazbu. skrizovany je jak burana skodovka.
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Pi 09. Jan 2015 19:11:05

ako ti moze notebook padnut z metra a pol? :shock:

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1057
príspevkov
71
karma

Príspevok Tvaroh » Pi 09. Jan 2015 19:39:10

Ja som si ho raz troška jebol o dvere keď som mal 500 pičovín v ruke a som otváral a len maličké tuknutie skoro to ani nevidno, som plakal asi 2 minúty :(
See me in the hood the gangstas saying Hossa
0
0
Užívateľov profilový obrázok
889
príspevkov
105
karma

Príspevok MDY » Pi 09. Jan 2015 20:16:18

ten makky hlinik buh vi co nevydrzi, ja mam tiez zopar malych zarezov na hranach a netusim ako/kedy.
0
0

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia