jebnute rutre a internety

/ 65 príspevkov /
Ak si nevieš vybrať z kategórií vyššie.
Užívateľov profilový obrázok
992
príspevkov
85
karma

Príspevok NickToS » Št 05. Nov 2015 12:39:29

Ja bývam v podobnom dome, router úplne obyčajný mám na poschodí a wifi chytám aj v garáži, čo je suterén a dokonca aj vonku pri bazéne, ale tam už je ten signál biedny... Čo som chcel ale povedať, že ti stačí nejaký lepší router (90€ cca) a budeš vysmiaty...!!!
0
0
Užívateľov profilový obrázok
overdosed
1257
príspevkov
148
karma

Príspevok TheOneSize » Št 05. Nov 2015 13:11:32

to ze tebe staci jeden router neznamena, ze bude stacit aj jemu, nemozes vediet ako sa siri signal v jeho dome... ale aj podla mna, ak chces mat kvalitny signal urcite si zaisti 2 routre
I know no limits, life can change in an instant.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
3564
príspevkov
682
karma

Príspevok adel » Št 05. Nov 2015 14:05:12

Nemehlo napísal:Kvalitny router na prizemie, respektive tam kde je viac kompov respektive kde sa najviac bude vyuzivat wifi a potom podla potreby extendery, pripadne druhy router. Budget na router?

2 kila povedzme?
Toľko sa chodí s džbánom po vodu...až ti rozjebe niekto hlavu - MUDr. Ondrej Beňačka
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nehehe
1765
príspevkov
221
karma

Príspevok adamo » Št 05. Nov 2015 14:10:49

odpoved je ubiquiti
https://www.alza.cz/ubiquiti-unifi-ap-l ... tm#recenze
so spravnym umiestnenim by to nemalo mat problem v celom dome no kedze nevieme ako vyzera dom, kolko stien a podobne, stale sa da dokupit extender
0
0
Užívateľov profilový obrázok
748
príspevkov
170
karma

Príspevok Nemehlo » Št 05. Nov 2015 14:25:22

toto isto nie je riesenim. Nema to poriadnu siet a nesluzi to ako router len ako antena.
Ja by som siahol po niecom z tohto:
Asus RT-AC68U
NETGEAR R7000 WiFi AC1900
Asus RT-AC66U (tu treba ale vybrat model s 5dbi antenami nie 3
TP-Link Archer C7 AC1750

Ja osobne mam dobre skusenosti s netgearom, ale ani asus nie su zle. So signalom to vsak moze byt horsie aj s kvalitnym routrom, ide o to ake su prekazky.
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
bankujete? lopatou na zahrade
1749
príspevkov
74
karma

Príspevok Tru$ard » Št 05. Nov 2015 16:19:04

AC68U z tychto by som asi zobral, pri vacsom dome jednoducho vymenis anteny

ked ti nevadi vyssi rozpocet tak uz rovno tento, podla testov ma aj delovu wifi jak lan

http://us.dlink.com/products/connect/ac ... fi-router/

[hsimg]http://imagescdn.tweaktown.com/content/7/2/7212_25_link-dir-890l-ac3200-ultra-performance-wi-fi-router-review.png[/hsimg]
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Št 05. Nov 2015 16:19:55

ak mas moznost tahat kable este, tak na kazde poschodie jeden router, alebo aspon dva zvolit. pokial tato moznost nie je, tak jeden nalozeny router a extendery.
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
748
príspevkov
170
karma

Príspevok Nemehlo » Št 05. Nov 2015 18:39:31

je zbytocne mat doma viac ako 1 router, ked tak na zvysne poschodi dat AP, pripadne extender. Ale jeden poriadny router v domacnosti treba
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1175
príspevkov
71
karma

Príspevok dex » Št 05. Nov 2015 18:58:56

1 lepsi router hocjaky by mal v pohode stacit. Nechaj ho na standardnych 2,4GHz lebo 5GHz pasmo je haklivejsie na prekazky ... ak bude treba kup extender.
“In this world, you must be oh so smart, or oh so pleasant. Well, for years I was smart. I recommend pleasant.” from Harvey (1950)
0
0
Užívateľov profilový obrázok
nehehe
1765
príspevkov
221
karma

Príspevok adamo » Št 05. Nov 2015 22:34:28

tiez som myslel router, s AP co som postol no nakokot som sa vyjadril a nejak ho tam nespomenul :D
az si budem robit home networking vo vlastnom dome tak ubnt edgerouter s PoE k tomu dva AP(podla velkost) a si vysmiaty navzdy
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1443
príspevkov
13
karma

Príspevok Yeremy » Ut 17. Nov 2015 21:49:46

naskytol sa mi taký problém, z ničoho nič mi vybehol pri načítavaní facebooku (už teraz všeobecne https stránok) error code: ERR_CONNECTION_RESET v Chrome, skúsil som už aj iné prehliadače a tiež mi to nejde. Pýtal som sa už aj kamaráta programátora z Brna. Poradil mi pár riešení ako vymazať cache a tempt adresáre, skúsil som aj cc cleaner, tak isto jeden návod z techsupportall.com - Cannot acces secure sites - https wbsites not opening...tiež nepomohlo...rozmýšľam či to nie je nejaký problém vo Windows 10, ale mám ho už 3 týždne a zatial išiel v pohode. Potom pár zaujímavostí, na mobile cez chrome ide všetko, tak isto frajerka došla s notebookom tiež jej ide všetko u mňa, len ja mam ten problém....poraďte pls
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1175
príspevkov
71
karma

Príspevok dex » St 18. Nov 2015 10:17:16

preinstaluj chrome ak si to este neskusal, ak nepomoze skus nainstalovat najnovsie drivere pre sietovu kartu (resp. preinstalovat ak su aktualne)
“In this world, you must be oh so smart, or oh so pleasant. Well, for years I was smart. I recommend pleasant.” from Harvey (1950)
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1443
príspevkov
13
karma

Príspevok Yeremy » Št 19. Nov 2015 8:56:02

vyskúšal som všetko...nakoniec som vypol kontrolu https stránok v esete a ide všetko ako predtým
0
0
Užívateľov profilový obrázok
idem grindin ako Koston
1678
príspevkov
688
karma

Príspevok flintmarcus » Ne 27. Dec 2015 23:08:31

jebem sa uz 2 dni s druhym routrom dopice, prvy je modem aka router Vigor 2700 VGST, druhy MSI RG60SE, su connected ale pice nejde mi internet cez druhy, SSID som dal nazov2, primary IP 192.168.1.2 a vypol DHCP, tie static IPs aby nekolidovalo neviem ako ich tam supat, v nastaveni je len destination IP, ziaden range pice

akurat dumem ze asi kokotina ta primary ci nedat radsej 192.168.0.1 a SSID nema byt rovnake? lebo ako mne to jedno ci 2 networks budu alebo jedna, hlavne nech mozem hrat hore ps

spojene su z LAN do WAN, ale ani toto si nesom isty ci je dobre ci ne len cez LAN to ma ist ci ako
v posteli so 40tkou
0
0
Užívateľov profilový obrázok
4518
príspevkov
312
karma

Príspevok bOuNcEr » Po 28. Dec 2015 8:26:31

SSID nechaj rôzne a ten prvý by som asi dal zapnuté DHCP a druhý do "bridge mode"
365hiphop.sk 365hiphop.cz
1
1
Užívateľov profilový obrázok
idem grindin ako Koston
1678
príspevkov
688
karma

Príspevok flintmarcus » Št 31. Dec 2015 20:47:31

nechal som ine SSID, nastavil IP druheho na 192.168.2.1, nechal zapnute DHCP a spojene z LAN do WAN, tadaaaaaa, nenasiel som nikde v nastaveniach ten bridge mode na nom, fest stary router to je inak ale idze to
v posteli so 40tkou
0
0
Užívateľov profilový obrázok
4518
príspevkov
312
karma

Príspevok bOuNcEr » Št 07. Jan 2016 0:14:32

365hiphop.sk 365hiphop.cz
0
0
Užívateľov profilový obrázok
627
príspevkov
114
karma

Príspevok ExoticDrink » St 02. Mar 2016 21:55:17

moze byt ze wifi zosilovac signalu robi neplechu? router je na prizemi, ja som na poschodi napojeny cez kabel. wifi zosilovac je napojeny na poschodi na chodbe a robi to napriklad take veci ze moj internet ktory je napojeny cez kabel ide o dost pomalsie, laguju streamy atd.. dalsia vec je napr. manka sa chcela napojit na wifi na notebooku ale vypisovalo jej tam ze obmedzene a ked som odpojil ten wifi zosilovac tak hned jej isiel normalne internet.. internet mam slabucky len 10mb/s ale zas nemalo by to robit taketo picoviny nie? ide o tento zosilovac signalu https://www.alza.sk/tp-link-tl-wa854re- ... d=18848956
0
0
Užívateľov profilový obrázok
22
príspevkov
2
karma

Príspevok Penny S » Št 03. Mar 2016 11:26:59

Tvoj problém vyzerá ako keby router nezvládal routrovať viac zariadení naraz a ten wifi opakovač je tiež brzda nie skôr kotva . Objednaj si na alze (jednoducho vrátiš) poriadny router dual band , AC , MU MIMO čo ožiari celú chalupu .
0
0
Užívateľov profilový obrázok
627
príspevkov
114
karma

Príspevok ExoticDrink » Št 03. Mar 2016 19:13:39

no ten wifi zosilovac nie je kupovany v alze, to brat niekde kupil v kamennom obchode v BA. a jaku chalupu? :D jedna sa o rodinny dom
0
0

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia