diskusia o hardware a software

/ 667 príspevkov /
Ak si nevieš vybrať z kategórií vyššie.
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Po 16. Mar 2015 15:18:02

tych som mal niekolko, velmi dobra mys.

uplne prva mys co som si kupil bola tato Logitecha, estremny kusok!

[hsimg]https://static.gearslutz.com/board/imgext.php?u=http%3A%2F%2Fpics.computerbase.de%2F1%2F3%2F3%2F0%2F9%2F5.jpg&h=ee45166650f8f80ef14c2ab7e730f684[/hsimg]
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
idem grindin ako Koston
1679
príspevkov
688
karma

Príspevok flintmarcus » Po 16. Mar 2015 15:30:18

tato si este pamata Rusov zo 68ho
v posteli so 40tkou
1
1
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Po 16. Mar 2015 15:33:53

kamosko s tou myskou som hraval prve CSko. jedna z najlepsich gulickovych mysiek ever a dovolim si tvrdit, ze ani vacsina optickych mysi sa jej nevyrovnala.

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
4518
príspevkov
312
karma

Príspevok bOuNcEr » Ut 17. Mar 2015 8:21:49

ja som začínal na tomto Obrázok
najlepšia bola genius, ms a hp myšky mali hlasné klikania
365hiphop.sk 365hiphop.cz
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Št 19. Mar 2015 12:52:19

volam o pomoc.

kde sa da v nvidia control paneli nastavit digital vibrance? (mam gt630m a ani za kokot to neviem najst). uz som rozmyslal ci nezacnem nastavovat nieco cez integrovanu grafiku, chcem sa s tym pohrat aby mi trochu vernejsie podavalo farby (ti co hraju go tak vedia o com je rec). ci stiahnut sweetfx? ma s tym dakto skusenosti?

dik.
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
flashkár môj
4379
príspevkov
205
karma

Príspevok Ives » Št 19. Mar 2015 13:09:54



Túto mám aj ja, asi už niečo cez dva roky a som nesmierne spokojný, skvelo sedí v ruke a žiadne problémy som s ňou nemal.
"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
0
0
Užívateľov profilový obrázok
908
príspevkov
66
karma

Príspevok jjake » Pi 20. Mar 2015 18:28:36

ked sa dojebe wifi v laptope (rozumej nie vzdy sa pripoji, vypadava etc.) to sa da nejak opravit? v nejakom servise
0
0
Užívateľov profilový obrázok
889
príspevkov
105
karma

Príspevok MDY » Pi 20. Mar 2015 18:49:45

moze to byt len softverova chyba v ovladacoch atd, to sa da opravit. Ak je to fyzicky vadne, tak servis asi nespravi nic (alebo nebudes chciet aby spravil) kedze v takom pripade sa menia cele zakladne dosky v notebookoch, co je pomerne nakladna vec vzhladom na cenu priemerneho notebooku
0
0
Užívateľov profilový obrázok
stale malo
4601
príspevkov
536
karma

Príspevok anon » Pi 20. Mar 2015 18:58:19

v tom pripade je samozrejme vyhodnejsie si kupit wifi usb adapter za par eur (ale to asi budes vediet, ale pre istotu)
chat shit get banned
0
0
Užívateľov profilový obrázok
908
príspevkov
66
karma

Príspevok jjake » Pi 20. Mar 2015 19:10:53

ten adapter mi uz napadol(len to sa asi bude bit s tou zabudovanou wifi, ci), len mi nesedi, ako to moze byt sofwarova chyba, ked sa tam mamke(predmetny NB) nedavno formatoval disk, tak by tam mala mat defaultne nastavenia a na zaciatku to slo...
0
0
Užívateľov profilový obrázok
889
príspevkov
105
karma

Príspevok MDY » So 21. Mar 2015 17:33:30

adapter sa nebude nijak bit, len v ovladacom paneli vypni ten zabudovany wifi prijimac
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Ne 22. Mar 2015 16:10:37

viete mi niekto povedat ci toto mozem pouzit ako klasicky router? cez lanky to pripojim k modemu a urobim si wifinu?

http://phc.sk/Huawei-B260a-WiFi-3G-Router

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
831
príspevkov
219
karma

Príspevok eklips » Ne 22. Mar 2015 18:18:29

vzdy ked dam instalovat Eset, vypise mi chybu, pretoze sa "neda preinstalovat starsia verzia ktora je v pc", aj ked som ju uz odinstaloval, takze realne tam uz nieje. nevedeli by ste co s tym?
www.dribbble.com/SimonKrivda
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Ne 22. Mar 2015 18:23:28

odinstalovat si ju odinstaloval, ale nejake subory tam asi zostali, takze v program filesoch skus pozret zlocku esetu a zmazat ju celu, pripadne inde v pc pozri este.

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
stale malo
4601
príspevkov
536
karma

Príspevok anon » Ne 22. Mar 2015 18:26:12

Moody napísal:viete mi niekto povedat ci toto mozem pouzit ako klasicky router? cez lanky to pripojim k modemu a urobim si wifinu?

http://phc.sk/Huawei-B260a-WiFi-3G-Router


nie
chat shit get banned
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Ne 22. Mar 2015 18:33:14

ok, tak dajte tip na wifi router za rozumnu cenu. podmienka je vysoka rychlost nech vyuzijem tu optiku konecne.

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
stale malo
4601
príspevkov
536
karma

Príspevok anon » Ne 22. Mar 2015 19:03:40

dobre by bolo upresnit co je to rozumna cena a co je to vysoka rychlost
chat shit get banned
0
0
Užívateľov profilový obrázok
Prichádza nový Tibčo
1182
príspevkov
43
karma

Príspevok Tibčo » Ne 22. Mar 2015 19:43:47

Moody napísal:odinstalovat si ju odinstaloval, ale nejake subory tam asi zostali, takze v program filesoch skus pozret zlocku esetu a zmazat ju celu, pripadne inde v pc pozri este.

Skus este CCcleaner, vycisti cache a zbytocne subory, mne to vzdy pomohlo.
Nikdy viac žiadne šachy
http://ask.fm/JednoduchoTibor
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » Ne 22. Mar 2015 19:49:14

toto ma dost zaujalo napriklad, pripadne lepsi model z tej istej rady?

https://www.alza.sk/d-link-dir-826l-d523140.htm

"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
stale malo
4601
príspevkov
536
karma

Príspevok anon » Ne 22. Mar 2015 19:53:26

gigabitovy sice je, aj ked cez tu wifi to asi bude slabsie. kabel je kabel. kazdopadne slusny (az na to ze vyzera jak popolnik)
chat shit get banned
0
0

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia