diskusia o hardware a software

/ 667 príspevkov /
Ak si nevieš vybrať z kategórií vyššie.
Užívateľov profilový obrázok
GOPNIK
3427
príspevkov
302
karma

Príspevok Jarda_Malik » Pi 16. Jan 2015 20:38:32

do progamingshopu na spitalskej 25
píčovina vole. ty se musíš nejvíc našňupat a pak budeš nejvíc sázet
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Ut 20. Jan 2015 21:31:43

co moze byt externemu hdd ked sa odpaja a pripaja jak pripeceny? kks zapojim ho do pocitaca, tvari sa ze je pripojeny a potom po 5 minutach ho odpoji, uplne bezdovodne, neviem ci to neni nahodou zlym kontaktom abo co, ale fest sa bojim najma o data. uz teraz preventivne kopirujem do ntb a pocas toho mi ho dvakrat odpojilo a ani som s nim nepohol.

win ho neregistroval na prvykrat, ani dioda nesvietila na nom, ale sa mi zdalo ze pocujem clicks of death. potom som ho odpojil a znovu zapojil a uz isiel, ale stale mu jebe. ta bodaj by ce porazelo
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
992
príspevkov
85
karma

Príspevok NickToS » Ut 20. Jan 2015 21:36:43

skús iný kábel, ale pravdepodobne budeš mať dojebaný konektor v HDD zalomený abo čo...
0
0
Užívateľov profilový obrázok
148
príspevkov
13
karma

Príspevok belchi » Ut 20. Jan 2015 22:00:58

alebo nakupujes z DX
0
0
Užívateľov profilový obrázok
4518
príspevkov
312
karma

Príspevok bOuNcEr » Ut 20. Jan 2015 22:18:46

Možno je disk USB3 a ty ho pcháš do USB2. Vtedy mi občas blbol
365hiphop.sk 365hiphop.cz
0
0
Užívateľov profilový obrázok
748
príspevkov
170
karma

Príspevok Nemehlo » St 21. Jan 2015 10:20:07

nebal by som sa, skor ti odchadza radic s konektorom ako disk, k datam sa budes vediet dostat. ja som si teraz odtrhol konektor a hladam cely novy radic
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
942
príspevkov
26
karma

Príspevok stew0sv » Pi 23. Jan 2015 15:32:10

Nevedel by mi niekto poradit skadial kupit male šrubky do notebooku? konkretne spodny kryt notebooku je uchyteny 12 uplne drobnymi šrubkami
Když začnete fandit fotbalovému klubu, není to kvůli trofejím, hráči, historii.
Fandíte mu, protože jste tam někde našli sami sebe. Našli jste místo, kam patříte." Dennis Bergkamp
0
0
Užívateľov profilový obrázok
Prichádza nový Tibčo
1182
príspevkov
43
karma

Príspevok Tibčo » So 24. Jan 2015 10:45:37

Skus radioamatera, tam maju skrutiek, co svet este nevidel. Ja ked nemam odkial nieco zohnat, tam najdem vzdy suciastky. Alebo skus napisat na servisne stredisko tvojej znacky.
Nikdy viac žiadne šachy
http://ask.fm/JednoduchoTibor
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1322
príspevkov
1
karma

Príspevok Patro » Po 26. Jan 2015 16:45:23

čaute mam doma reproduktory 2.0 a kúpil som si repračik na bluetooth a celkom dobre hraje tak som si ho pripojil cez aux do pc ale nehraje mi to cez všetky 3 reproduktury ale iba cez ten bluetooth repráčik, dá sa to nejak vyriešiť alebo vôbec?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » St 28. Jan 2015 15:44:49

[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
1
1
Užívateľov profilový obrázok
bankujete? lopatou na zahrade
1749
príspevkov
74
karma

Príspevok Tru$ard » St 28. Jan 2015 16:27:55

bOuNcEr napísal:Možno je disk USB3 a ty ho pcháš do USB2. Vtedy mi občas blbol

kvoli tomu by ti nemal blbnut vobec 2 s 3 je plne kompatibilne
co zvykne byt problem ze niektore externe hdd maju problem s macmi
0
0
Užívateľov profilový obrázok
831
príspevkov
219
karma

Príspevok eklips » Ut 10. Feb 2015 18:21:44

nieje tu niekto zdatnejsi vo photoshope? vzdy ked si s eyedropperom zmenim farbu tak mi tu zvolenu da ako sekundarnu (resp spodnu, tu ktoru nepouzivam) takze si musim farby prehodit Xkom (klavesova skratka j) aby sekundarna farba bola na vrchu a mohol som s nou kreslit. neviete niekto preco to robi a ako to fixnut aby menilo primarnu farbu? zacalo mi to blbnut len nedavno, neviem ci som nieco zle postukal nahodou alebo co. v technickej stranke photoshopu sa vobec nevyznam takze neviem co s tym
www.dribbble.com/SimonKrivda
0
0
Užívateľov profilový obrázok
889
príspevkov
105
karma

Príspevok MDY » Ut 10. Feb 2015 18:29:47

je to strasne mala blbost ale tiez sa mi to stalo
v menu klik na Window->Color, a zvol primaru farbu (foreground). Je tam strasne jemna ciara, ktora zvyraznuje pave zvolenu farbu, takze si to clovek ani nevsimne. Eyedropper vzdy nabera do zvolenej farby v tomto okne.
2
2
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Ne 15. Feb 2015 22:43:52

fast helpdesk, ak nekto vie - ako viem nastavit, aby program nemal pristup k internetu cez firewall? (asi zle formulujem otazku, ale inac to vysvetlit nvm, proste cez ovladaci panel som moc nepochodil lebo ma to presmerovalo na antivirak), mam eset smart security 8cku, ale nvm sa v tom moc hybat
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
889
príspevkov
105
karma

Príspevok MDY » Ne 15. Feb 2015 22:47:51

1
1
Užívateľov profilový obrázok
4518
príspevkov
312
karma

Príspevok bOuNcEr » Ut 17. Feb 2015 9:20:12

365hiphop.sk 365hiphop.cz
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1566
príspevkov
178
karma

Príspevok nobody » St 18. Feb 2015 8:19:49

Ak by niekto nepoznal, tak tu máte ppči vecičku.

After you sign up, see a list of all your subscription emails. Unsubscribe instantly from whatever you don’t want.

https://unroll.me/
Si šťastný?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
SRS
2688
príspevkov
833
karma

Príspevok flash » St 18. Feb 2015 23:11:18

som mal 43:o som skresal o 10, dufam ze uz sa neukazu
ask.fm/reflasherObrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
831
príspevkov
219
karma

Príspevok eklips » Ne 22. Feb 2015 17:11:10

v After Effects (CS6) mi blbne RAM preview, nikdy nenacita cele, niekedy do polky, inokedy este menej. mam 8gb ram a najviac kolko sa dalo (cize 6,5) som dal pre Adobe, no ajtak to blbne a neverim tomu, ze aj pri takej velkosti ramky to bude jej problem (hlavne ked si to nacita ako chce a nikdy nie do urcitej dlzky)
nestretli ste sa niekto s podobnym problemom?

e: ci predsalen by to bolo malou ramkou? :D
www.dribbble.com/SimonKrivda
0
0
Užívateľov profilový obrázok
585
príspevkov
144
karma

Príspevok muffer » Ne 22. Feb 2015 20:13:57

Mozno uplne prijebana otazka, ale mas 64-bitovu verziu programu? :)
0
0

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia