diskusia o hardware a software

/ 667 príspevkov /
Ak si nevieš vybrať z kategórií vyššie.
Užívateľov profilový obrázok
748
príspevkov
170
karma

Príspevok Nemehlo » Št 18. Sep 2014 10:31:27

Logicky nemoze byt problem v providerovi, ked wifi ma dost stavy. Skus este LAN medzi PC a bookom, ze ako ti ide. pripadne vyskusaj dalsi book a router a v routri vsetky LAN porty.
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
idem grindin ako Koston
1677
príspevkov
689
karma

Príspevok flintmarcus » Št 18. Sep 2014 15:13:58

njn, ale mozno vedia na dialku resetnut router alebo ho prist vymenit napr.
v posteli so 40tkou
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1057
príspevkov
71
karma

Príspevok Tvaroh » Št 18. Sep 2014 15:29:43

Tiež si myslím, že problém nieje v nich kedže net proste ide. Vymeniť mi router nevymenia lebo ten mám ešte od prvého providera takže Gaya s tým nič, poskúšam ešte veci ale problém je v routeri isto.
See me in the hood the gangstas saying Hossa
0
0
Užívateľov profilový obrázok
shmattt
787
príspevkov
247
karma

Príspevok mattt » Št 18. Sep 2014 18:19:49

To mate take jebnute providery? Ja bych zavolal, oni by dojeli, podivali se na to a navrhli reseni zadarmo.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
idem grindin ako Koston
1677
príspevkov
689
karma

Príspevok flintmarcus » Št 18. Sep 2014 18:21:34

sme sa nemali nikdy rozdelit ako krajina
v posteli so 40tkou
0
0
Užívateľov profilový obrázok
748
príspevkov
170
karma

Príspevok Nemehlo » Št 18. Sep 2014 19:19:06

U nas sa za vyjazd plati, ale pravdepodobne je router v prdeli, treba si kupit novy. Este by som ho vyskusal bez netu proste len lanku ze ako ide. Ak stale pomaly kupit novy, zavolat providerovi zmenu MAC adresy lebo podla predchadzajuceho popisu si na nu viazany.
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
1
1
Užívateľov profilový obrázok
3564
príspevkov
682
karma

Príspevok adel » Št 18. Sep 2014 20:07:21

vsade sa za vyjazd plati, sak uz len gcko zere aj travu
Toľko sa chodí s džbánom po vodu...až ti rozjebe niekto hlavu - MUDr. Ondrej Beňačka
1
1
Užívateľov profilový obrázok
2279
príspevkov
86
karma

Príspevok fanboy » Ne 21. Sep 2014 19:27:00

nenašiel som podobnú tému a nebudem zakladať nové jak kár. potrebujem kupic MP3 . kvalitný zvuk, poriadne sluchatka, nie že odíde prvé za mesiac a druhé bude šušľať kým sa nedojebe aj to, jak to býva v 99%.. nechcem za to dať ale veľa. max 30 eur.. viete o niečom, či by som si musel priplatiť?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
1322
príspevkov
1
karma

Príspevok Patro » Ne 21. Sep 2014 19:32:52

iPod Shuffle
0
0
Užívateľov profilový obrázok
252
príspevkov
4
karma

Príspevok PtM » Ne 21. Sep 2014 21:48:14

Ako sa zbavím toho hlúpeho štartu vo win8? Nechcem žiadne programy. Našiel som na nete návod cez prepísanie registrov no ja ten register tam ani nemám.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Ne 21. Sep 2014 21:50:16

register nemas? wat? win+r a napis regedit

//pice, ja som ta zle pochopil. nehladal si na nete nejaky program co to spravi za teba? viem ze sme mali nieco take v skole, ale nespomeniem si ako sa to vola. google ti pomoze, nieco pohladaj. no nieze za teba ale ti vrati jednoducho povodny start a nie debilne metro
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
252
príspevkov
4
karma

Príspevok PtM » Ne 21. Sep 2014 22:15:21

Robil som to podľa tohto http://www.neowin.net/news/windows-8-ho ... start-menu
nemám tam ten RPEnabled
0
0
Užívateľov profilový obrázok
157
príspevkov
11
karma

Príspevok Ceto » Ne 21. Sep 2014 22:35:24

to fungovalo mozno v developer preview verzii. v plnej to nenajdes. nainstaluj si classic shell alebo startw8.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
252
príspevkov
4
karma

Príspevok PtM » Ne 21. Sep 2014 22:38:18

Iná možnosť ako sa toho zbaviť okrem third party sw nie je?
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Ne 21. Sep 2014 22:39:32

pochybujem
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
2279
príspevkov
86
karma

Príspevok fanboy » Ne 21. Sep 2014 23:05:31

ipod iwhatever nechcem a obzvlášt tu malu kockatu pičovinu, .. normálnu MP3, MP4 s gut zvukom.. sluchatka malé, ne tie jebohlavy
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Ne 21. Sep 2014 23:19:09

viem ze mama mala nejaky samsung, myslim yp-s3. na zakladne pocuvanie hudby uplne spoko
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
81
príspevkov
14
karma

Príspevok deanis » Po 22. Sep 2014 12:10:25

prestal mi fungovat ethernet port, nereaguje, neblika, kabel je v poriadku. system restore nepomohol ani preinstalovanie windowsu. Moze byt niekde softwerova chyba (aj ked potom neviem preco restore nepomohol) alebo sa proste odpalil port na maticnej? nejde mi to do hlavy pretoze vsetko fungovalo fajn, potom som restartovala pocitac a odvtedy to nefunguje..
0
0
Užívateľov profilový obrázok
748
príspevkov
170
karma

Príspevok Nemehlo » Po 22. Sep 2014 12:15:35

a v device managery vidis sietovu kartu?
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
81
príspevkov
14
karma

Príspevok deanis » Po 22. Sep 2014 12:17:03

ano
0
0

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia